Özürleri derece getirmelerine engel olmuyor

 * Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Spor Kulübü Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlene 'Engelsiz Kent Alanya Şenliği ve Türkiye Atletizm Şampiyonası'na katıldı.



HABER MERKEZİ
15-18 Ekim 2009 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediye Başkanlığı ile,  Alanya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile “Engelsiz Kent Alanya” Şenliği düzenlendi. Şenliğe 30 İl’den özel eğitime muhtaç öğrenciler katılarak; spor müsabakaları, halk oyunu ve konser gösterileri yaptılar ve kendi ürettikleri el ürünlerini sergilediler.
Şenliğe Kırklareli Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Okul Müdürü M. Serkan Dündar ve Öğretmen Müjdat Yürük önderliğinde öğrenciler; Onur Candır, Çağdaş Emrah Kahya, Gökhan Akbaş, Erman Çetiner’den oluşan grupla katıldı ve verdikleri Mini Konser ile büyük beğeni kazandı.        
Aynı zamanda söz konusu organizasyonda “Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun Türkiye Atletizm Şampiyonası” gerçekleştirildi. Şampiyonaya kulüp yöneticisi Arif Yonak önderliğinde katılan Bölge Birincileri Okan Çelik 11-15 yaş grubunda 100 m.’de, Sezgin Balaban’da 15-21 yaş grubunda 200 m.’de Türkiye İkincisi olarak ilimize döndüler. (s)