Pınarhisar'da 88 öğrenci karne ödülü aldı

Pınarhisar Kaymakamlığı ve Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 1. dönem sonunda not ortalamalarıyla sınıf birincisi olan öğrencilere küçük altın ve başarı belgesi verdi.

Pınarhisar Kaymakamlığı ve Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Pınarhisar’daki ilköğretim be orta öğretimin tüm kademelerindeki öğrencilerde 1. dönem sonu not ortalaması yüksek olan öğrencilere ödül verdi.
Pınarhisar Kaymakamı Atif Çiçekli’nin mimarı olduğu  proje kapsamında Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan tüm ilköğretim, ortaöğretim ve mesleki eğitim okullarında birinci dönem sonunda sınıf birincisi olan öğrencilere Cuma günü saat 16.00 da Halk Eğitimi Merkezi Salonunda düzenlenen ödül töreni  ile  başarı belgeleri ve hediyeleri verildi
Pınarhisar Kaymakamı Atif Çiçekli, programda yaptığı konuşmada;
“Hayat inanmak ve mücadele etmektir. Başarının temeli kendine güvenmek, mücadele etmek yılmamak ve heyecan duymaktır. Bugün burada bulunan 88 başarılı öğrencimiz bunun örneğidir.
Başarının takdir edilmesi ve ödüllendirilmesi öğrencilerimizin kendilerine güvenlerini daha da artıracaktır. Bu nedenle öğrencilerimize emeklerinin karşılığı olarak 1’er küçük altın ve başarı belgesi vermeyi uygun gördük.Bu ödül tüm öğrencilerimize örnek olmalı ,çalışmalarını kamçılamalı ,başarılarını daha yükseklere çıkarmak için hedeflerini büyütmelidir. Bu vesile ile başarılı olan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi. 
Törene Pınarhisar İlçe Kaymakamı Atif Çiçekli, Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı, Pınarhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Erkenoğlu ve protokol üyeleri katıldı. (mc)