"Pınarhisar'da hizmet değişim zamanı"

MHP Pınarhisar Belediye Başkanı Adayı Recai Ertuğral ile söyleşide bulunduk. Başkan Adayı Ertuğral, 'Pınarhisar'da hizmet değişim zamanı geldi' dedi.

Aydeniz Dereli

MHP Pınarhisar Belediye Başkanı Adayı Recai Ertuğral, 1972 Pınarhisar doğumlu. Meslek Lisesi Elektronik bölümü mezunu olan Ertuğral; aynı zamanda da Pınarhisar’da 6 yıl Uzman Çavuşu olarak görev yaptığını belirtiyor. Daha sonra çalışma hayatıma 2000 senesinden beri Trakya Cam Fabrikasında devam ettiğini belirten Aday Ertuğral; MHP olarak Pınarhisar tarihinde şimdiye kadar sürekli yapıcı anlamda çalıştıklarını belirtiyor.
“Diğer partilerle bu anlamda yapıcı olmak adına birçok katkılarda bulunduk. Ve artık Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de MHP özellikle 2007 genel seçimlerinde büyük bir oy patlaması yaptı” diyen Recai Ertuğral ile bir söyleşi gerçekleştirdik.
Recai Ertuğral, söyleşimizde şunları kaydetti;
“Bunun neticesinde biz de artık kendi çizgimizde, kendi anlayışımızla yaptığımız çalışmalarla belediye seçimlerine hazırlandık. Gerek Kırklareli, gerek Pınarhisar’da düne kadar kara diyenlerin kara dediklerine bugün AK diyenleri ibretle izliyoruz. Hiçbir ranta taviz vermeyen bir anlayış içerisinde temelinde yalnızca hizmet anlayışıyla gelen bir politika çerçevesinde, Pınarhisar’a yeni kazanımlar getirmek üzere yola çıktık. Aynı zamanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 40. yılında bulunmamızın da haklı gururunu yaşıyoruz. Pınarhisar halkı şunu bilmeli ki bizler ilkelerimizden ve kişiliğimizden taviz vermeden dimdik ayaktayız ve bu yarışta varız. Yakın zamanda bazı etik olmayan siyasi manevralara ve dedikodulara şahit oluyoruz. Bunların hepsi yükselen değer milliyetçiliğe karşı yak oyunları olup, meyve veren ağacı taşlama zihniyetinin ürünleridir. Biz kişilere değil halkımıza ve inançlarımıza hizmet etmek için yola çıktık. Üzerimizde oynanan oyunların hepsiyle başa çıkacak güçteyiz. 29 Mart yerel seçimlerinin tüm Türk Dünyasına, ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini dileriz. Kazanan sağduyu olsun.
Pınarhisar için ürettiğimiz projeler; konunun uzmanı, bir şehir planlamacılığı, üniversite öğrenim görevlileri seviyesinde ele alınmakta olup seçim sürecinde ayrıca beyan edilecektir.
Pınarhisar Belediye Meclis Üyesi adaylarımız şöyle;
1-İhsan Özdeniz
2-Ozan Kınay
3-Sedat Sarıyer
4-Serdar Çıkı
5-Erdoğan Tekdere
6-İsmail Burucuoğlu
7-Adem Ekren
8-Koray Gezgin
9-Kontenjan; Erbil Akgün

İl Genel Meclis Üyesi Adaylarımız ise şu şekilde;
1-Hüseyin Olgaçlı
2-Cengiz Kües.”