Pınarhisar'da MHP rüzgarı

Milliyetçi Hareket Partisi Pınarhisar İlçe Teşkilatının Cumartesi akşamı Pınarhisar Belediye Düğün Salonun'da düzenlemiş olduğu iftar yemeğine ilginin çok yoğun olduğu gözlemlendi.

 

Aydeniz Dereli

Yaklaşık 1000 kişinin hazır bulunduğu iftar yemeğine, gelenleri girişte karşılayan Pınarhisar MHP İlçe Başkanı Nedim Bars ve ekibi, aynı hassasiyetini davetlilerin yemeklerini yiyene kadar da devam ettirdi. Gelen misafirlerin her türlü ihtiyaçlarını karşılayan ilçe teşkilatı iftar yemeğinde, kimsenin yemek beklemeden iftarını açması konusunda başarı ile hizmet verdiler. İftarda tam bir demokrasi örneği vardı. Pınarhisar AK Parti, Pınarhisar CHP teşkilatlarının yöneticilerinin yanı sıra diğer partilerden de katılanlar iftara renk kattılar. Bu görüntü ülkenin idarecilerine ders verme niteliğindeydi. İftara, MHP Kırklareli İl Başkanı Altan Orakçı’nın yanı sıra, il yönetiminde görevli üyeler ile kısa bir süre sonra gerçekleşecek olan il kongresinde İl Başkanı adayı olan Şaban Savaşan ve Işık Topay katılanlar arasında yer aldı. Babaeski İlçe Başkanı Alper Yaprakçı, Vize İlçe Başkanı Sedat Balkı, Demirköy İlçe Başkanı Necdet Yatsın, Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Muzaffer Batur ve MHP’ye gönül verenler iftarda hazır bulundular.
Okunan Ezanın ardından oruçlar ikram edilen çorba, tas kebabı, pilav ve tatlı ile açıldı. İftarın ardından yapılan dua ile yemek sona erdi. Daha sonra kahveye geçilerek çaylar yudumlandı ve sohbetler edildi.