Pınarhisar ‘da Taekwondo heyecanı

Pınarhisar da Taekwondo heyecanı yaşanıyor. Taekwondo'ya Çocuklarımızın ve Gençlerimizin ilgisi gün geçtikçe artıyor. 

Pınarhisar da Taekwondo heyecanı yaşanıyor. Taekwondo’ya Çocuklarımızın ve Gençlerimizin ilgisi gün geçtikçe artıyor. 
Kırklareli Ergin Spor Kulübü Antrenörü olan  Gökhan Yeşil tarafından Pınarhisar da açılan Tekwondo kursuna kayıtlar devam ediyor. 
 Kırklareli de faaliyet gösteren Ergin Spor Kulübü Antrenörü olan Gökhan Yeşil yetiştirdiği başarılı sporcularla adından söz ettiriyor. 2014 yılı itibari ile de başarılı neticeler elde eden ve Kırklareli de Taekwondo adına önemli işler yapan Gökhan Yeşil aynı zamanda Kaynarca Ortaokulu Spor Salonu’nda Pınarhisar Halk Eğitim Kursları kapsamında Öğrencilere Eğitim veriyor.         Konuyla ilgili açıklama yapan Kırklareli Ergin Spor Kulübü Antrenörü Gökhan Yeşil;
 Pınarhisar’da da Taekwondo sporunun çocuklarımıza ve gençlerimize yararlı olacağı düşüncesi ile başlattığım Taekwondo kursuna İlginin yoğun olması nedeni ile çok mutluyum. dedi.
Yeşil açıklamasının devamında şunları kaydetti; “ Sporun asıl amacının çocuklarımızı ve gençlerimizi kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak, onları sağlıklı birer birey olarak yetiştirmek ve spor yapmalarını sağlamak olduğunu söyleyerek; tabii ki başarılı olduklarını görmekte bizleri ayrıca memnun ediyor dedi.        Başarılı sporcuların Pınarhisar’dan da kısa zamanda yetişeceğine eminim, yeni bir oluşum yeni sporcular ve onların heyecanı, inanıyorum ki başlattığımız bu birliktelik bizleri daha yukarılara taşıyacak, Çocuklarımıza ve Gençlerimize hizmet etmeye onları Taekwondo ile tanıştırmaya devam edeceğiz.        Tabii ki Pınarhisar’ı Taekwondo ile tanıştırmamız da bizlere katkısı ve emeği olan herkese teşekkür ederim.        Pınarhisar Halk Eğitim Müdürümüz İbrahim Ergin’e spora olan ilgisinden ve desteklerinden dolayı da teşekkür ederim.        Sporu Taekwondo ile sevdirmeye devam edeceğiz, çocuklarımızı ve gençlerimizi aramıza katılmaya davet ediyoruz.” (Derya Atkoşan)