Pınarhisar M.Y.O. 2. Dönem yeni binasında

Pınarhisar M.Y.O. 2. Dönem yeni binasında

Pınarhisar’da inşaatı biten yüksekokul binasının son durumunu görmek üzere ilçeye giden K.Ü. Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç ve Genel Sekreter Ergün Erbay yüksekokul binasında yaptıkları incelemelerden sonra Pınarhisar Kaymakamı Atif Çiçekli, Pınarhisar Belediye Başkanı Mehmet Kapılı ve Pınarhisar M.Y.O. Müdürü Yrd. Doç. Dr. Levent Günaydın’ la kaymakamlık makamında bir toplantı yaparak yüksekokulun taşınmasıyla ilgili son durumu değerlendirdiler.

Yüksekokul binasının yapımını üstlenen Hüseyin Keçici Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfının inşaatı bitirmesiyle birlikte iskan raporu alınmış ve çevre düzeniyle ilgili son çalışmalarda geçtiğimiz günlerde tamamlanmıştı.

Ikinci dönem akademik faaliyetlerini yeni binasında devam edecek olan yüksekokulun Kavaklı yerleşkesinden yeni binasına taşınmasıyla ilgili çalışmalar güz döneminin bitmesi ve okulların tatile girmesiyle hızlanmıştı.

 Pınarhisar Belediyesinin tahsis ettiği araç ve elemanlarla eşyaların taşınması tamamlanarak  Binanın temizliği Pınarhisar Kaymakamlığının yardımlarıyla yapılmıştı.