Pınarhisarlı çiftçilerden "Timac Agro"ya teşekkür

Pınarhisarlı çiftçilerden 'Timac Agro'ya teşekkür

Timac Agro Avrasya Genel Müdürü Jean François Ducret Bölge Müdürü Ediz Ün ve Bölge Koordinatörü Yunus Gürel Pınarhisar Ziraat Odası Başkanlığı’nda çiftçilerle buluştular.

Timac Agro Avrasya firmasının ürünlerinin kullanıldığı tarlalar ve yapılan uygulamalar incelendi.

Inceleme yapılan tarlalarda, ürünlerin kullanıldığı alanlarda verimin yüksek olacağı başakta sayılan tanelerin daha fazla olduğu görüldü.                                  

Timac Agro Avrasya Genel Müdürü Jean François Ducret yaptığı konuşmasında “Çiftçimize verilen uygulama ve önerilerin olumlu olarak tarlalarımızdaki ürünlere yansıdığı ve Timac Agro Avrasya firması olarak ürün yelpazesinin daha da genişleyeceği ve ürünlerin çiftçilerimizin hizmetine sunulacaktır.” dedi. Pınarhisar Ziraat Odası Başkanı Nurettin Kenar ve tarlada buluşan çiftçilerimizden Savaş Öztürk, Şaban Güler ve Hidayet Bulungiray, Yılmaz Erenel arazilerimizi gezen ve uygulamaları olan Timaca Agro’ya, Pınarhisar bölgesi çiftçilerimiz adına yapılan hizmet, kaliteli ürün kullanımı ve de verimin artacağından dolayı teşekkürlerini sundular. Timac Agro Avrasya’nın Türkiye genelinde 14 bölgede, 14 bölge müdürü ve 50’nin üzerinde ziraat mühendisi ile üreticilerilere bitki besleme konusunda uzman destek verdiği belirtildi.