Pınarhisarspor'da Transfer Harekâtı başladı

Pınarhisarspor 30 Eylül'de başlayacak olan 1. Amatör Ligi 2012-2013 Sezonu için çalışmalarına 02 Eylül 2012 Pazar günü saat 17.30 da başladı.

 HABER MERKEZİ

Kulüp Başkanı Mesut Günözen 15 gün süreyle çok sıkı bir idman programı uygulanacağını ve 15 gün sonunda yapılacak hazırlık maçı ile takımın son durumunun değerlendirileceğini söyledi.

Başkan ayrıca Transfer çalışmalarıyla ilgili şu bilgileri verdi: “Kaynarcaspor’da oynayan Kaleci Berkay Camlı Sol bek Serol Uçan ile anlaştık. Ayrıca daha önce takımımızda futbol oynayan Okan Baskın ile tekrar anlaştık. Gecen yıl takımımızda oynayan Kaleci Mert Karacan, Oyuncular Berk Engin, Şenol Hacıkeleşoğlu, Alp Akbaş, Onur Yılmaz, Selman Soykan, Uğur Akter, Kaan Akbaş ile yeniden sözleşme imzalayarak transfer çalışmalarına devam etmektedir. Diğer futbolcularımızın tatilde olması sebebiyle kendileriyle çalışmalara başlandıktan sonra görüşülüp sözleşme imzalanacaktır. Geçen yıl takımımızda oynayan kaptanımız Uğur Dural Bakırköy Spora transfer olmuştur. Kendisine başarılar dileriz. Takımımıza yapılan yeni takviyeler ile hedefimiz bu yıl gruptan çıkarak laik olduğumuz süper amatörde tekrar mücadele etmektir. Takımımızı bu yılda gecen yıl çalıştığımız Teknik Direktör Rahman Babacan ve Antrenör Selim Cömert ile devam edecektir. Hocalarımıza ve futbolcularımıza inancımız ve güvenimiz tamdır. Ayrıca 1997-2001 doğumlu gençlerin katılacağı U16 Liginde mücadele edecek futbolcularımızla genç takım hocamız Nusret Kafadar çalışacaktır. Bundan sonraki hedefimiz altyapıdan genç oyuncuları A takıma kazandırmak ve bunları yetiştirerek bizlerden daha üst liglerinde yer alan takımlara göndererek hem futbolcuların hem de kulübümüzün kazanmasıdır. Sözlerime son verirken 2012-2013 Sezonu’nun başta Kulübümüz olmak üzere tüm kulüplere ve spor camiasına hayırlı olmasını, kazasız belasız ve sakatlık olamayan bir sezon olmasını dilerim.” (Savaş Eskici)