"Play-Off'a çıkmaktan korkuyoruz"

'Play-Off'a çıkmaktan korkuyoruz'

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Gökçe, gazetemize yaptığı açıklamada hafta sonunda Istanbul Bağcılar Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceklerini ve büyük olasılıkla Play-Off’u garantileyeceklerini söyledi. Ancak Gökçe hiç sponsor desteği alamamalarının, kendileri için büyük zorluklar yaşattığını belirterek; “Açıkçası Play-Off’lara çıkmaktan korkuyoruz” yorumunu yaptı ve sorunun ciddiyetini vurguladı.

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Gökçe, yaşadıkları mağduriyetle ile ilgli olarak şunları söyledi;

“Play-Off denilince,uykularımız kaçıyor”

“28 Şubat Cumartesi günü, Istanbul Bağcılar Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz. Bu maçı kazanmamız halinde Play-Off’lara çıkmayı matametiksel olarak garantilemiş olacağız. Oyuncularımız üstün bir performans sergileyerek ve inanarak Play-Off kapısına kadar geldiler. Bundan sonra da başarılı olacaklarına inanıyorum.”

Gökçe, oyuncuların başarısından şüphesi olmadığını kaydederken, madalyonun öteki yüzünden de bahsetti ve sponsor desteklerinin olmadığını hatırlatarak, duruma bu açıdan baktıklarında “Play-Off’lara gitmekten korkuyoruz” yorumunu yaptı. Gökçe; “Play-Off denilince, uykularımız kaçıyor. Çünkü hiç kimseden, hiçbir sponsor desteği gelmiyor. Açıkçası istemeye istemeye bu konuma geldik. Ancak oyuncularımız son derece istekli ve başarılılar. Her deplasmanda olduğu gibi, bu maça da sıkıntılar içerisinde gidiyoruz. Başta Federasyon olmak üzere hiç kimseden destek alamıyoruz” dedi.

“1. Lig bizim için kurtuluş olur”

Kırklareli Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Erol Gökçe gerek iş adamlarından ve sivil toplum kuruluşlarından, gerekse bürokratlardan yeterince destek alamadıklarını, Vali Hüseyin Avni Coş dışında kimsenin bu konuda duyarlılığını gösteremediğini vurgulayarak;

“Play Off’ların sonunda 1. Lig’e çıkarsak bizim için kurtuluş olur. Çünkü 1. Lig’te sponsor bulmakta zorlanmayacağız. Sponsorlar zaten bize gelecekler. Eğer 1. Lig’e çıkarsak bu Kırklarelispor’un da yararına olabilir” dedi.