Play-Off heyecanı

Play-Off heyecanı

Bu hafta sonu, Süper Amatör ve 1. Amatör Lig’de Play-Off heyecanı yaşanacak. Konu ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren Futbol Il Temsilcisi Cafer Yüce, galip gelen takımların, 15 Mart tarihinde final maçlarını oynayacaklarını kaydetti.

Kırklareli, bir tane daha 3. Lig temsilcisi istiyor

Trakya’nın 3. Lig’de mücadele eden tek takımı Lüleburgazspor’un ardından, ilimizi temsil etme yarışına giren diğer bir başarılı takımımız Babaeskispor, Süper Amatör Lig’de 18 haftanın ardından, şampiyon olmayı başardı. Böylece 3. Lig terfi maçlarına çıkmaya hak kazandı. Bilindiği gibi, bu maçlara ligten sadece iki takım katılacak. Bu takımlardan biri, şampiyon Babaeskispor olurken, diğer takım da; 15 Mart tarihinde oynanacak final maçı ile belli olacak.

Işte finale çıkmak için, önümüzdeki Pazar günü karşı karşıya gelip, mücadele edecek takımlar;

Lig ikincisi; Vizespor - Lig beşincisi; Yıldırımspor ile Pazar günü Saat 12:30’da

Lig üçüncüsü Kırklareli Sanayispor - Lig dördüncüsü Kırklarelispor Saat 15:00’de karşı karşıya gelecekler. Sözkonusu maçlar Babaeski çim sahada oynanacak. Maçların galipleri 15 Mart tarihinde final maçını oynayacaklar. Böylece 3. Lig terfi maçlarına katılmaya hak kazanan ikinci takım da belli olacak.

Süper Amatör Lig’e yükselmek için mücadele edecekler

1. Amatör Lig karşılaşmalarında da Play-Off heyecanı yaşanıyor. Buna göre, 18. haftanın ardından birinci amatör a-grubu şampiyonu Lüleburgazspor ve b-grubu şampiyonu Büyük Mandıra Adaspor haricinde, bir takım daha Süper Amatör Lig’e yükselecek.

Bu Pazar günü oynanacak Play Off maçlarının ardından galip takımlar, yine 15 Mart tarihinde final maçında karşı karşıya gelecekler. Işte bu hafta sonu oynanacak maçlar;

A grubu ikincisi; Istasyonspor ile B grubu üçüncüsü E.Esenspor saat 15:00’de

B grubu ikincisi Büyükkarıştıranspor ile A gurubu üçüncüsü Kayaspor aat 13.30’da Alpullu sahasında karşı karşıya gelecekler.

Oynanacak bu maçların sonunda nihai sonucun belli olacağını belirten Futbol Il Temsilcisi Cafer Yüce, final maçlarının galip gelen takımların durumuna göre belirleneceğini ve tarafsız bir sahada oynanacağını kaydetti.

Yüce; “Yaşanan olaylar kesinlikle spor ahlakına uymamaktadır”

Yüce ayrıca, geçtiğimiz haftalarda oynanan Vizespor-Kırklarelisanayispor karşılaşmasına yönelik olarak kaydettiği açıklamalarda, maç esnasında ve maç sonrasında yaşanan olayların spor ahlakına kesinlikle uymadığını söyledi. Sorumlu kişilerin kesinlikle disiplin cezası alacağını belirten Yüce, maçla ilgili olarak gözlemci ve hakemin hazırladığı raporun kurul tarafından yeterli bulunmadığı ve tatminkar olmadığı için tekrardan ek bir rapor hazırlanmasının istendiğini ve sözkonusu ek raporun bir kaç gün içinde ellerine ulaşacağını ve konunun tekrar değerlendirileceğini ifade etti.