Playoff'ta Kayaspor Final Maçları'na çıkıyor

* 2009-2010 sezonunu 56 golle Amatör Lig'in en çok gol atan takımı Kayaspor liderin 4 puan gerisinde Ligi 2. bitirerek Playoof oynamaya hak kazandı. Kayaspor 04 Nisan 2010 Pazar günü saat 16.30'da Kırklareli Sentetik Çim Sahası'nda Lüleburgaz takımı İstasyonspor ile Playoff mücadelesi verecek.


HABER MERKEZİ
Gruplarını ikinci ve üçüncü sırada tamamlayan Kırklareli temsilcileri  Kayaspor, Kavaklıspor ve Istasyonspor'la Babaeski temsilcisi Alpulluspor Süper Amatör’e yükselebilmek için tek maç eleme usulü maçlar yapacak ve finalde kazanan takım Kırklareli Süper Amatöre yükselen 3.ve son takım olacak. 2009-2010 sezonunu 56 golle Amatör Lig’in en çok gol atan takımı Kayaspor liderin 4 puan gerisinde Ligi 2. bitirerek Playoff oynamaya hak kazandı. Sezon basından nu yana oynadığı futbol ve aldığı skorlar ile büyük beğeni toplayan Kayaspor Süper Amatör Lig için oldukça iddialı. Bu sezon 1. Amatör Lig’i B grubunda mücadele eden Kayaspor Şampiyonluk mücadelesi ile başladığı sezonu 2. olarak tamamlayacak. Playoff oynamaya hak kazandı.
Takımın Teknik Direktörü Özay Balcı değerlendirmede sezon basından beri çok iyi çalıştıklarını belirterek yaptığı açıklamasında şunları kaydetti;
“Sezon başından bu yana aralıksız Salı ve Perşembe günleri antrenmanlarımıza devam ediyoruz ve takım arkadaşlarımızın da buna toplu halde katılım gösterilmesi sonucu iyi bir performans gösterdik ve sonuç olarakta playoff’lara kalmayı hak kazandık” dedi.
Kayaspor Takım Kaptanı Zafer Küçükkarış;
“Takım içinde çok iyi bir arkadaşlığın olduğu bunu da sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Çünkü takımımız da sayın hocalarımız Özay balcı ve Abdullah dalkıran’ın verdiği emekler doğrultusunda buralara geldiğimizi düşünüyorum. Çünkü takım içerisinde hocalığı, yöneticiliği, malzemeciliği hep ikisi yaptı. Yanı büyük emekleri olduğuna inanıyorum. Takımımız için şuana dek diğer amatör kulüpler gibi hiç bir beklenti içinde olmadan futbolumuzu oynuyoruz ve başarılı olduğumuza da inanıyoruz. Bizde hocalarımızdan gördüğümüz bu fedakarlığı antrenman ve maçlara iyi hazırlanarak karşılık verdiğimizi düşünüyorum. Kısacası hedefimiz Playoff serisinde önce ilk turu geçip finale kalmak, daha sonra da final serisin de Amatör Süper Lige çıkmak. Sezonun son 12 maçında sadece 1 malubiyet aldık, o malubiyette grup lideri şampiyon takımına karsı 90+7 de yediğimiz golle oldu. Futbol centilmenliktir, dostluktur, arkadaşlıktır ve kardeşlikti. Kulübümüzün buralara gelmesinin en önemli sebebi arkadaşlık ve dostlukların ön planda olmasından kaynaklanıyor” dedi. (ue)