Polis bu defa da ipten kurtardı

Kırklareli merkez ilçe Karakaş Mahallesi'ndeki bir metruk bina içerisinde kendisini asarak intihar etmek isteyen bir şahısı Polis son anda ipi keserek kurtardı.

Kırklareli merkez ilçe Karakaş Mahallesi Cami Şerefli Sokak üzerinde bulunan bir metruk binada bir kişinin kendisini asarak intihar etmek istediğinin Emniyet yetkililerine bildirmesi üzerine olay yerine ekipler intikal ettirildi. 22 Şubat 2009 Pazar günü saat 16.00 sıralarında söz konusunu yere giden ekipler burada kendisini asarak intihar etmek isteyen İ. T.’yi (33) son anda kendisini astığı ipi keserek kurtardılar.
Son anda ipten kurtarılan şahısın orduda görevli iken görevinden atıldığı, bunun üzerine tazminat ödemek zorunda kaldığı, evine haciz gelmemesi için evli olduğu eşi E.T.’den anlaşmalı olarak boşandığı belirlendi.Anlaşmalı boşanma sonucunda aynı evde kalmaya devam ederken, E.T.’nin kendisini T.A. ile aldatması üzerine intihar etmeye karar verdiği öğrenildi.
İ.T. meydana gelen olaydan sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne Psikiyatri tedavisi görmek üzere kaldırılırken, olayla ilgili olarak gerekli çalışmaların başlatıldığı bildirildi. (s)