Polis Haftası'nda Emekli Polis'in resim sergisi açıldı

Türk Polis Teşkilatı'nın 164. Kuruluş Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Kırklareli'nde 'Yudum yudum Anadolu ' resim sergisi açıldı.

Kırklareli Eski İş Bankası binasında Emekli Polis Memuru Bayram Ersoy’un yağlı boya ile yapmış olduğu tablolardan oluşan ‘Yudum yudum Anadolu’ resim sergisi açıldı.
Resim sergisinin açılışını yapan Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş; “Zor ve zahmetli bir meslek olan Vatandaşımızın güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan Polislerimizin son derece kısıtlı zamanlarına rağmen böyle feda karine yaklaşımlarla böyle güzel eserler üretebileceklerini de hemşerilerimize gösterelim tanıtalım. Zor güçlere karşı tepki koyan Polisimizin sanatı seven bir teşkilat olduğunu gösterelim” dedi.
Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu ise; “Teşkilatımızın 164. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Resim sergisi açıldı. Emekli Polis memurumuz Bayram Ersoy’a böyle bir sergi açtığından dolayı çok teşekkür ediyorum.’dedi.
Resim sergisinin açılışını yapan Vali Coş ve beraberindekiler resim sergini gezerek Ersoy’dan resimler hakkında bilgiler aldı.
Resim sergisi açılışına Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Milli Eğitim Müdürü Halil Ecevit’te katıldı.(ay)