Popüler filmler yine, Cine Plaza'da

Popüler filmler yine, Cine Plaza'da

İlimizin tek sineması Cine Plaza, gündemdeki yerli ve yabancı filmlerin en güzel örneklerini sinemasever halkımız ile buluşturmaya devam ediyor. Sinemamızda bu hafta 3 yeni film vizyona giriyor; “Yalanlar Üstüne”, “Mutant Günlükleri” ve “Bolt”

Yıldız isimler birarada; “Yalanlar Üstüne”

"Yalanlar Üstüne" 10 yıl boyunca Wall Street Journal için CIA ve Ortadoğu olaylarını izledikten sonra Washington Post'a geçerek yardımcı editörlük ve köşe yazarlığı yapan yazar David Ignatius'un aynı adlı romanından uyarlanmış.

Usta isim Ridley Scott’ın yönetmenlik koltuğundan oturduğu bu önemli yapımın başrollerinde; Leonardo DiCaprio ve Russell Crowe yer alıyor.

Roger Ferris, ABD istihbaratının sahada ve insan yaşamının elde edilecek istihbarattan daha değerli olmadığı tehlikeli görevlerde sahip olduğu en iyi adamdır. Kendisini dünyanın dört bir yanına götüren operasyonlarda, Ferris'in bir sonraki nefesi çoğunlukla güvenli hattın diğer ucundaki sese, deneyimli CIA ajanı Ed Hoffman'a bağlıdır. Banliyöde dizüstü bilgisayarından strateji üreten Hoffman, dünyanın en karmaşık istihbarat ağından kaçmayı başaran ve bir dizi bombalama eylemi düzenleyen bir terör örgütü liderinin peşindedir. Teröristi açığa çekmek isteyen Ferris onun bulanık dünyasına girmek zorundadır; ancak Ferris hedefe yaklaştıkça güven kavramının hem tehlikeli, hem de hayatını kurtaracak tek şey olduğunu keşfeder.

Bu güzel film Cine Plaza’nın 2. salonunda gösterime girecek. Seanslar; 12.00-14.15-16.30-19.00 ve 21.15

Mutant Günlükleri

Oyundan uyarlama olan ve 23. yüzyılda geçen filmde Thomas Jane, Necro Mutants adlı yaratıklara karşı mücadele eden ordu görevlisini oynarken, Ron Perlman da yine mutantlara karşı mücadele eden dini grubun liderini canlandırıyor. John Malkovich ise dünyayı yöneten dev şirketlerin oluşturduğu konseyin başkanı rolünde. 2707 yılında ulusal ülkeler yokolmuş, dünya belli başlı 4-5 gruba ayrılmış ve savaş halindedir. Savaşın kaderini mutant askerler değiştirecektir. Ancak bu seçenek tahmin edilemeyecek kanlı sonuçlar doğurur. Mutantların saldırısını engellemek için din adamlarından askelere uzanan her biri faklı kabiliyetlere sahip bir ekip kurulur.

Mutant Günlükleri Cine Plaza’nın 3. salonunda vizyona giriyor. Seanslar; 12.00-17.30-19.30 ve 21.30.

Çocuklar “Bolt” ile gülecek

Süper köpek Bolt (John Travolta) için her yeni gün macera, tehlike ve entrikalarla doludur. En azından kameralar stop edinceye kadar... Çok sevilen bir televizyon dizisinin starı olan Bolt’un yanlışlıkla Hollywood’dan New York’a götürülmesiyle hayatında yepyeni bir sayfa açılır. Biricik sahibesi ve rol arkadaşı Penny’e (Miley Cyrus) yeniden kavuşabilmek için ülke sınırlarını aşan bir yolculuk yapmak zorundadır. Öncelikle kamera karşısındaki tüm yeteneklerinin aslında bir yalan olduğunu anlar.

Mittens adlı sokağa atılmış bir ev kedisiyle Rhino adlı televizyon delisi bir hamsterin yardımını alan Bolt, kahraman olmak için süper güçlerle donatılmaya gerek olmadığını keşfedecektir.

Bolt; sinemamızın birinci salonunda dün gösterime girdi. Seanslar; 12.00-14.00 ve 16.00.

Cine Plaza’da gösterimi devam eden filmler

Kırklareli’nin tek sineması Cine Plaza’da film karnavalı tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz hafta vizyona giren filmler ile birlikte Cine Plaza’da sinemasever halkımızı kaliteli yapımlar bekliyor. Işte gösterimi devam eden filmler;

Vali;  "Vali", yaşamını ve ölümüyle çok konuşulan bürokrat Faruk Yazıcı’nın yaşamından yola çıkarak çekilen "Köprü" dizisinin başarısı üzerine, aynı ekip taraından hayata geçirilen bir sinema filmi. Yazıcı’nın son görev yeri Denizli merkezli olan filmin ana eksenine bir dünya ve Türkiye meselesi olan 'enerji' konusu oturuyor. Büyük ilgi gören yapım Cine Plaza’nın 4. salonunda gösterilmeye devam ediyor.

Kadri’nin Götürdüğü Yere Git;  Kadri ve Cem birbirinden vazgeçemeyen iki yakın dosttur. Cem yaşadığı ve hayal kırıklığıyla sonuçlanan büyük aşkından bunalıma girmiş ve onu hayata döndürmek yine Kadri’ye düşmüştür. Kadri, onu bunalımdan kurtarmak için Antalya’ya götürür. Cem’in eski sevgilisi Betül de, yeni sevgilisi Hakan ile aynı tatil köyüne gelirler. Bir dizi sürprizlerle karşılaşan Kadri ve Cem, kendilerini hiç tahmin etmedikleri birbirinden komik olayların içinde bulurlar. Bu eğlenceli film, Cine Plaza’nın 6. salonunda.

Ayakta Kal; Kısa bir süre önce annesini kaybeden ve bunun sorumlusu olarak babasını gördüğü için evini terk eden lise öğrencisi Ali (Mehmet Aslan), eğitimini çalışarak güçlükle sürdürmektedir. Bir gün tesadüfen tanıştığı zengin kolej öğrencisi Yasemin'den (Sinem Kobal) çok etkilenir ve iki genç arasında fırtınalı bir aşk başlar. Ancak bu aşkın önünde büyük bir engel vardır: Kolejdeki tüm kızların hayranlık duyduğu, kendisine yüz vermeyen Yasemin'e kafayı takmış olan, kolejin fubol takımının ve okulun yıldızı, şımarık zengin çocuğu Berk (Emre Tetikel). Yasemin'in ailesinin de bu ilişkiye son vermek için devreye girmesi ile işleri iyice çığrından çıkarır. Gerilimin iyice tırmandığını gören, devlet lisesinin aklıselim matematik öğretmeni Tekin (Burak Tamdoğan) devreye girer ve öğrencilerini, şımarık kolejlileri şiddetle değil fairplay'le alt etme konusunda ikna eder. Film Cine Plaza’nın 5. Salonunda gösterimini sürdürüyor. Cine Plaza’da vizyonda olan bir diğer film ise “Sonbahar” adlı ödüllü Türk filmi (Salon 1).

Filmler ile ilgili detaylı bilgiler ve rezarvasyonlarınız için Cine Plaza’nın (0288) 214 82 88 nolu telefonunu arayabilirsiniz.