Popüler filmler yine, Cine Plaza'da

Popüler filmler yine, Cine Plaza'da

Kırklareli’nin tek sineması Cine Plaza’da bugün iki güzel film gösterime girdi. Ünlü yönetmen Woody Allen’ın son şaheseri; “Barselona Barselona” ve gerilim filmi “Doğmamış” seyirciyi yine sinema salonuna çekecek.

Barselona’da aşk başkadır

“Maç Sayısı” ile “kara film” örneğini pek de güzel derlediğini kanıtlayan Woody Allen, bu yoldan gitmeye devam ediyor. Üstelik Scarlett Johansson gibi bir alemeti farikanın ardından şimdi ekipte Javier Bardem gibi önemli bir oyuncu da var. Görüldüğü üzere “Barselona Barselona” sadece hikayesi ile değil oyuncu kadrosu ile de dikkat çekiyor.

Filmin konusu ise şöyle;

Vicky (Rebecca Hall) ve Cristina (Scarlett Johansson) adlı iki genç ve güzel Amerikalı arkadaş yaz tatilini geçirmek için Barselona'ya gelirler. Her ne kadar yakın arkadaş olsalar da ikilinin karakterleri birbirinden tamamen farklıdır. Evlenmek üzere olan Vicky, ilişkiler konusunda fazlasıyla muhafazakârdır ve kontrol düşkünüdür. Cristina ise her tür maceraya ve cinsel serüvene açık özgür ruhlu bir kadındır. Ikilinin yaz tatili, yakışıklı ve bohem ressam José'yle (Javier Bardem) tanışmaları ve onunla kısa bir tatile çıkmalarıyla yön değiştirir. José'nin aşk-nefret ilişkisi yaşadığı, kendisi gibi ressam olan, dengesiz karısı Maria'nın (Penelope Cruz) da dahil olmasıyla tuhaf bir aşk dörtgeni oluşur. Vicky Cristina Barcelona, öyküsünün geçtiği kent olmaksızın düşünülemeyecek bir film olarak karşımıza çıkıyor.

Film Cine Plaza’nın 4. salonuna gösterime girdi. Seanslar; 12.15-14.30-16.45-19.15 ve 21.30

Doğmamış

Ölmüş bir insanın ruhu bazen şeytanla öyle içli dışlıdır ki, cennete girmesine izin verilmez. Iki dünya arasında sıkışan böyle bir ruh, vücuduna yerleşebileceği bir beden arar. Film böyle ruhların yaşamına ürkütücü bir bakış getiriyor. Bedenine şeytani bir ruhun girmesiyle birlikte kâbuslar dünyasına sürüklenen ve sevdiği insanlar için bile tehlike haline gelen genç bir kadının öyküsü anlatılıyor.

Casey Beldon (Odette Yustman) kendisini çocukken terk eden annesinden nefret etmektedir. Ancak açıklanamaz birtakım olaylar meydana gelmeye başlayıp rüyasında bir hayalet görmeye başlayınca, annesinin onu neden terk ettiğini anlamaya başlar. Sonunda hayaletin uyanık saatlerine de egemen olması üzerine çareyi ruhsal olaylar danışmanı Sendak'a (Gary Oldman) başvurmakta bulur.

Sendak'ın yardımını alan Casey, ailesi üzerindeki lanetin kökeninin Nazi Almanya'sına kadar uzandığını ve kendisine musallat olanın bir hayalet değil, tuhaf bir yaratık olduğunu keşfeder. Herkesin ve her şeyin içine girebilme yeteneğine sahip olan, dünya dışı bir boyuttan gelen bu yaratık, bedenleri ele geçirdikçe daha da güçlenmektedir. Lanetin ortadan kalkması için tek şans, dünyamızın ötesinde henüz doğmamış birisi tarafından açılmış olan bir giriş kapısını kapatmaktır.

Film Cine Plaza’nın 5. salonunda gösterime giriyor. Senaslar; 12.15-14.30-16.45-19.15 ve 21.30.

Cine Plaza’da gösterimi devam eden filmler

Cine Plaza’da gösterimi devam eden diğer filmler ise şunlar;

Popüler bir gençlik filmi “Ayakta Kal”, Şafak Sezerli komedi filmi; “Kadri’nin Götürdüğü Yere Git”, Büyük ilgi giren Türk filmi; “Vali”, Çocukların tatil eğlencesi; “Bolt” ve muhteşem oyuncuları, sürükleyici hikayesi ile “Yalanlar Üstüne” Cine Plaza’da gösterimde olan diğer filmler.

Cine Plaza’da gelecek hafta

Cine Paza’da gelecek hafta da muhteşem yapımlar, boy gösterecek. Işte bunlardan bazıları;

Alacakaranlık; On yedi yaşındaki Isabella Swan babası Charlie ile birlikte yaşamak üzere küçük bir kasaba olan Forks, Washington’a taşınır. Burada yüz sekiz yaşında bir vampir olup, on yedi yaşında görünen gizemli sınıf arkadaşı Edward Cullen ile tanışır. Edward’ın ilk başlarda romantizmden uzak durmaya çalışmasına rağmen sonrasında birbirlerine aşık olurlar. Üç göçebe vampir James, Victoria ve Laurent geldiğinde Bella’nın hayatı tehlikeye girer ve Edward’ın ailesi Alice, Carlisle, Esme, Jasper, Emmett ve Rosalie onun hayatını çok geç olmadan kurtarmak için uğraşırlar.

Çılgın Dostlar 2; Mr. Weenie bir grup şımarık ev hayvanı tarafından sahibine götürülmek için kaçırılır. Boog, Elliot, McSquizzy, Buddy ve ormanın tüm sakinleri bir plân hazırlayarak sosise benzeyen arkadaşlarını kurtarmayı kendilerine görev bilirler. Bu plân onları ev hayvanlarının dünyasına götürür. Düşmanları olan ev hayvanlarıysa, Mr. Weenie’yi savaşmadan bırakmama kararındadırlar.

Filmler hakkında detaylı bilgi ve rezervasyonlarınız için, Cine Plaza’nın; 0288 214 82 88 nolu telefonunu arayabilirsiniz.