Proje yarışması 30 Eylül'e uzatıldı

Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl Denizbank'ın sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan 'Örnek Belediyecilik Proje Yarışması'nın kayıtları, belediyelerden gelen yoğun talep üzerine 30 Eylül tarihine kadar uzatıldı.


HABER MERKEZİ

Marmara Bölgesi’ndeki 229 belediyenin yarıştığı ve Marmara’nın en iyi projesinin seçileceği “Örnek Belediyecilik Proje Yarışması” her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş bir katılımla kayıt almayı sürdürüyor. Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel hale getirilen ve belediyelerin yarıştığı organizasyon; Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Projeler, Çevre ve Altyapı Projeleri ve de İyi Yönetişim Projeleri olmak üzere üç ayrı kategoride düzenleniyor. Belediyelerden gelen yoğun talep üzerine katılım tarihi uzatılan “Örnek Belediyecilik Proje Yarışması”nın kayıtları, 30 Eylül 2009 tarihinde sona erecek ve bu seneki büyük yarışma, Denizbank’ın sponsorluğunda gerçekleştirilecek.
Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Belediyecilikte özgün projelerin desteklenmesi ve yapılan çalışmaların diğer belediyelere örnek olacak şekilde tanıtılarak yaygınlaştırılmasının yanında, topluma kaliteli hizmet sunma amacını güden belediye yöneticilerinin ve personelinin ödüllendirilmesi için bu yarışmaya büyük önem veriyoruz” diye konuştu. Yarışmaya, Marmara Bölgesi’ndeki bütün Büyükşehir belediyeleri, il belediyeleri, ilçe belediyeleri, belde belediyeleri ve belediyelere bağlı kuruluşlar ile iştirakleri katılıyor. (yy)