"Prostat ameliyatları korkulu rüya olmaktan çıktı"

Lüleburgaz Edirne Bayırı Mevkiinde hizmet vermekte olan Özel Medikent Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Nejat Kenan Özgüler, Prostat tedavisinde son teknoloji kullanıldığını belirterek, ' Buharlaştırma yöntemi ile yapılan müdehaleler sonunda Prostat ameliyatları erkeklerin korkulu rüyası olmaktan çıktı' dedi.



LÜLEBURGAZ
Tarih boyunca erkeklerin korkulu rüyası haline gelen Prostat tedavisinde gelinen en son teknoloji yöntemi Trakya’da yalnızca Özel Medikent Hastanesinde uygulanmaya başlandı.
Prostat ameliyatlarında her geçen gün yeni yöntemlerin ortaya çıktığını belirten Dr. Nejat Kenan Özgüler, Özel Medikent Hastanesinin prostat tedavisinde en son teknoloji olan “Buharlaştırma Yöntemi” ile hastaların prostat problemlerinin garantili çözüme kavuşturulduğunu belirtti.
Buharlaştırma Yönetemi’nin Trakya’da yalnızca Özel Medikent Hastanesi’nde kullanılmaya başlandığını belirten Özgüler “Prostat tedavisinde kullanılan Buharlaştırma Yöntemi sayesinde hastalar maksimum 2 gün içerisinde problemlerinden tamamen kurtarılarak taburcu ediliyor. Kansız, kanamasız, erkeklik özelliğini kaybetme riski olmadan ve idrar kaçırma problemine yol açmadan gerçekleştirilen yeni yöntem sayesinde prostat ameliyatlarına gerek kalmadan tedavide adeta bir devrim yaşanıyor” dedi. (gk)