PTT Bank çalışmalarında sona doğru

PTT Bank çalışmalarında sona doğru

Kırklareli PTT Başmüdürlüğü merkez, ilçe ve beldelerde yaptığı nitelikli çalışmalar ile beğeni topluyor. PTT Bank uygulamarında ülke genelinde oldukça başarılı çalışmalara imza atan Kırklareli PTT Başmüdürlüğü, bu yönü ile çağın teknojinin yakalamasının yanı sıra vatandaşlara daha hızlı, güvenli ve kaliteli hizmet sunuyor. Kırklareli Merkez, ilçe ve beldelerdeki PTT şubelerinin hızla PTT Bank’lara dönüştürülmesi en küçük beldelerde bile vatandaşlara kolaylık sağlıyor.

Kırklareli PTT Başmüdürü Servet Önder; Kırklareli genelinde PTT Bank çalışmaları sona ermek üzere.” dedi ve ekledi; ”Demirköy’den sonra Iğneada,  Pınarhisar ve Vize PTT müdürlüklerinin PTT Bank düzenlemeleri tamamladık. Anılan yerlerdeki PTT’ler aynı Kırklareli PTT’si gibi görünüm ve estetiğe kavuşturduk. 2010 yılında Kırklareli Merkez Ilçede bulunan Bademlik Mahallesi’ndeki PTT şubesini faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Böylelikle Kırklareli halkının hizmet ayaklarına gidecektir.

Ayrıca Pehlivanköy ve Büyük Karıştıran PTT şubelerinde PTT Bank düzenlemesine kavuşturulacak olup, Kırklareli’nde PTT Bank yapılmamış olan işyeri kalmayacaktır.”

“Posta, Banka Lojistik” sloganı ile yoluna devam eden PTT, PTT Bank hizmeti ile yeniliği ve hızlı çalışmayı Türkiye’nin en ücra köşelerine kadar götürüyor. Türkiye genelinde her geçen gün yenilenen yüzü ile en saygın kuruluşlar arasındaki yerini alan PTT, PTT Bank uygulaması yaygınlaşması ile postanın yanı sıra bankacılık ve lojistikte de iyi bir konuma gelmesine kesin gözü ile bakılıyor.

Pttbank gelişiyor

Kredi kartı tahsilatından havaleye, emekli maaş ödemesinden DASK ve zorunlu mali sigorta ve şartlı nakil transferine kadar bir çok işlemin yapıldığı PTTBank ülke çapında hızla gelişiyor.

PTTBank ile Akbank, Türkiye Finans Katılım Bankası, Asya Katılım Bankası, Bank Pozitif, Citibank, Denizbank AG, Denizbank, Türk Ekonomi Bankası, Finansbank, Garanti Bankası, HSBC, Iş Bankası, Koçbank, Kuveyt Türk, Fortis Bank, Tekstil Bank, Şekerbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası, Anadolu Bank ile imzalanan protokolle kredi kartı tahsilatı, nakit yatırma, bireysel kredi tahsilatı, öğrenci burs ödemesi gibi işlemler yapılıyor. Aynı zamanda Turkcell, Vodafone, Avea, Türk Telekom ile TREDAŞ’a ait faturalar ile sigorta şirketleriyle yapılan anlaşma gereğince de sağlık ve hayat sigortası ile DASK ve Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası işlemleri PTTBank şubelerinden gerçekleştirilebiliyor.