"PTT personelinin ilimizdeki çalışmaları takdirle karşılanmaktadır"

"PTT personelinin ilimizdeki çalışmaları takdirle karşılanmaktadır"

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli Il Başkanı Yurdaer Ulus, PTT'nin 169. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Ulus mesajında ülkemizin kalkınmasında önemli bir yere ve bir buçuk asrı aşan bir geçmişe sahip PTT Teşkilatının, Kuruluşunun 169.yıldönümünü kutlamanın gurur ve kıvancını yaşamakta olduğumuzu belirterek, şunları söyledi;

"Hizmetlerinin daha geniş kitlelere evrensel hizmet anlayışı içerisinde verebilmesi için sürat-güven ve özel sektör mantığı ile hareket etme ilkelerini kendine prensip edinen PTT personelinin ilimizdeki çalışmaları da bizler tarafından takdirle karşılanmaktadır.

Ilimizdeki PTT hizmeti dışında bankacılık, kargo taşımacılığı gibi, Yüce Milletimize hizmetin en iyisini sunabilmek için görevini yapan, üstün vazife anlayışı içinde çalışan PTT personeline teşekkür eder. 169 yıllık köklü bir maziye sahip teşkilatınızda emeği geçmiş değerli mensuplarınızı saygıyla anar. Kuruluş Yıldönümünüzü kutlar, ailelerinizle birlikte mutlu, başarılı ve sağlıklı günler dilerim."