"Ramazan ayı sevgileri, mutlulukları paylaşmak için özel aydır"

* Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Teşkilatları tarafından Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla tertiplenen İftar Yemeği Programı 11 Eylül 2009 Cuma günü akşamı Kırklareli Polisevi Yazlık Sosyal Tesisleri'nde 500 kişinin katılım ile gerçekleşti.

HABER MERKEZİ
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Teşkilatları tarafından Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla Kırklareli Polis Yazlık Sosyal Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine yaklaşık 500 kişi katılırken gecede konuşma yapan AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam Ramazan ayının paylaşma günleri olduğunu belirtti.
Düzenlenen İftar Yemeği Programı’na; başta AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve eşi Nihal Sarıçam olmak üzere, İl Bşakanı Yurdaer Ulus, Merktez İlçe Başkanı Hamit Orakçı, Kadın Kolları Başkanı Tülay Tunçay Peker, Gençlik  Kolları Başkanı İlker Kayrak, Teşkilatların Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ile partililerden oluşan 500 kişi katıldı. Gazetemizi temsilen düzenlenen yemekte; imtiyaz sahibimiz Elmas Cankurt, Genel Koordinatörümüz Aydeniz Dereli ve Muhabirimiz Savaş Eskici’de yer aldı.  
Akşam Ezanı’nın okunup, iftar topunun atılmasının ardından; Çorba, Tavuk Sote, Pilav, Ayran ve Tatlı’dan oluşan İftar Yemeği huşu içerisinde yenildi. Daha sonra Şükür Duası yapıldı. Daha sonra kısa bir konuşma yap0an AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, düzenlenen İftar Yemeği’ne katılanlara teşekkür etti. Ramazan ayında herkesin eşit olduğunu belirten Ulus, bu birlik ve beraberliğin devamlı olması dileği ile tüm katılımcıların Ramazan Bayramı’nı kutladı.
“Ramazan ayı sevgileri, mutlulukları paylaşmak için özel aydır”
AK Parti Kırklareli İl Teşkilatları tarafından düzenlenen İftar Yemeği’ne katılan AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Ramazan ayının sevgileri ve mutlulukları paylaşmak için özel bir ay olduğunu belirterek şunları kaydetti:
“Bu akşam çeşitli davetlerini, misafirlerini erteleyerek bizlerle beraber olmayı tercih ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Mutlu günler, mutlu anlar hep birlikte paylaşılarak daha çok artıyor. Bu fırsatı da bizlere verdiğiniz için teşekkür ederim.
Afetleri ile değişik gündemleri ile ülkemiz inişli çıkmışlı özel günlerden geçmektedir. Bu günlerde bizler beraberliğimizi, kardeşliğimizi ve paylaşmacılığımızı ortaya koymamız gerekmektedir. Bu sene Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Müftülüklerimiz aracılığı ile bütün camilerimizde aynı konu işleniyor. Ramazan Ayı bir paylaşma ayıdır. Paylaşmak hem maddi paylaşmaktır, hem dertleri paylaşmaktır, hem sevinçleri paylaşmaktır. Bu konudaki güzel yönlerimizi gösterebilme fırsatını sunan çok güzel ve önemli bir zaman dilimidir bu ay. İnşallah bu güzellikleri hep birlikte yaşadıktan sonra sonunda bayramda hep birlikte onbir ayda Ramazan’da kazındığımız bir takım güzellikleri sürdürerek daha güzel ve daha mutlu günlerin bizi beklediğine inanıyoruz.
Sizlere aileleriniz ile birlikte mutlu ve güzel bir Ramazan diliyorum. İnşallah Bayram’da ve bayramdan sonraki çalışmalarımızda yine bu akşamdaki gibi birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize devamı yüce Allah’tan diliyorum. Hepinizin Mübearek Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyorum.” (s)