Reha Oras esnafın ileri gelenlerini geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras esnafın ileri gelenlerini gezmeye devam ediyor. Oras son olarak Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı'nı ziyaret etti.

29 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı olan Reha Oras esnafın ileri gelenlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Bu geziler kapsamında Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette MHP Kırklareli İl Başkanı Altan Orakçı ile Yönetim Kurulu Üyesi Erman Ulusoy’da hazır bulundu.
Kooperatif Başkanı Hasan Kiraz ile görüşmelerde bulunan Oras, Belediye Başkanlığı için aday olduğunu ve Kırklareli esnafının sorunlarının halledilmesi için Başkan olduğu takdirde projelerini birer birer hayata geçireceğini kaydetti. Başkan Hasan Kiraz’da tüm dünyayı saran ekonomik krizden Türkiye’nin olduğu gibi Kırklareli’nin de etkilendiğini belirtti.
Reha Oras ve beraberindekiler Kırklareli esnafının yaşadığı sorunlarla ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunduktan sonra Kooperatif binasından ayrıldılar. MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras esnafın ileri gelenleri ziyaret etmeye devam edeceklerini dile getirdi. (s)