Reha Oras: "Üzüntünüzü derinden paylaşıyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun içinde bulunduğu helikopterin Kahramanmaraş'ta düşmesi üzerine BBP Kırklareli İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun içinde bulunduğu helikopter geçtiğimiz gün Kahramanmaraş’ta düştü. Olayın öğrenilmesi ile birlikte başta BBP Teşkilatları ve camiası olmak üzere tüm Türkiye’de endişeli bekleyiş başladı.
Kırklareli’nde de MHP Belediye Başkan Adayı Reha Oras, MHP İl Başkan Yardımcısı Şaban Savaşan, Kadın Kollar Başkanı Semanur Alataş, Belediye Meclis Üyesi Adayları, BBP Kırklareli İl Başkanı Hakan Aytaç kaya’yı geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
BBP İl Başkanı Kaya MHP İl Teşkilatı tarafından yapılan bu ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını belirterek, olayın hayırlı sonuçlanacağına emin olduğunu dile getirerek, aradan onlarca saat geçmesine rağmen olay yerine ulaşılamamış olmasına da bir anlam veremediğini ifade etti.
MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Reha Oras’ta Muhsin Yazıcıoğlu’nun çok değerli bir siyasetçi olduğunu, Türkiye’ye her zaman bu şekilde bir liderin gelemeyeceğini belirterek BBP Camiası’nın acısını derinden paylaştıklarını dile getirdi. Oras derin üzüntü duydukları olayın hayırlı bir şekilde sonuçlanması için dua ettiklerini belirterek, tüm Türkiye’nin dualarını esirgememelerini istedi. (s)