Rektör Aykaç'tan Başkan Kiraz'a iade-i ziyaret

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, beraberinde Genel Sekreter Ergun Erbay ile birlikte Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne iade-i ziyarette bulundu.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, beraberinde Genel Sekreter Ergun Erbay ile birlikte Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ne iade-i ziyarette bulundu. Başkan Hasan Kiraz, Başkan Vekilleri Rahmi Sağlık ve Ahmet Galoğlu misafirlerini kapıda karşılardı.
Dün saat 14.00’te gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, tüm kurumlar ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek istediklerini belirterek şunları kaydetti:
“Kırklareli’nde göreve başladığım zaman bana ziyarette bulunan kurumlarımıza iadeyi ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda bugünde sizlere bir ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyareti yoğun iş programımız kapsamında ancak bugün gerçekleştirmek kısmet oldu. Sizleri yerinizde ziyaret ederek hal ve hatır soralım istedik. Aramızdaki bağları kuvvetlendirmek istedik. Üniversitemizin çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda sivil toplum örgütleri ile iyi ilişkiler kurmak için uğraşıyoruz.”
Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Kiraz’da ziyaretten memnunluk duyduğunu, 46 yıldan bu yana bu kooperatif içerisinde görev aldığını ve son 36 yılını da Başkan olarak geçirdiğini belirterek, her türlü beraberliğe hazır olduklarını dile getirdi. (