Rektör Prof. Dr. Aykaç; "Ramazan Ayı bolluk ve rahmet ayıdır"

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç'ın ev sahipliğinde 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü akşamı Rektörlük Bahçesinde düzenlenen iftara...


HABER MERKEZİ
Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç’ın ev sahipliğinde 31 Temmuz 2013 Çarşamba günü akşamı Rektörlük Bahçesinde düzenlenen iftara; Kırklareli Vali Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kırklareli Barosu Başkanı Av. Harun Saygılı, Kırklareli İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Lütfi Mor, Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt, kamu kurum ve kuruluş müdürlerdi. Sivil Toplum Kuruluşları’nın Başkan ve Temsilcileri, Kırklareli Üniversitesi Öğretim Görevlileri, Kırklarelispor Başkanı Volkan Can Yönetim Kurulu Üyeleri, tüm futbolcular ve teknik heyet katıldı.
İftar öncesinde bir konuşma yapanRektör Prof. Dr. Mustafa Aykaç şunları kaydetti:
“Ramazan Ayı dostlukların pekiştiği barış ve sevgi ayıdır. Ramazan ayında küsler barışır dostluklar pekişir ve hoşgörünün en üst düzeyde olduğu aydır Ramazan ayı. Bu aylarda yaşanılan sıra dışı olaylarda oluyor ancak bizler inancımız sayesinde bunların üstesinden milletçe gelmesini bilen bir toplumuz. Bu güzel ayda yardımlaşma en üst düzeye çıkar bununla birlikte ise güzel bayramlara ve güzel günlere kavuşuyoruz. Umuyorum ki barış ve huzur ortamımız her gün ve her ay Ramazan Ayı gibi huzurlu olsun.”
Ezanın okunması ile birlikte iftara gelen herkes orucunu açarak yemek yemeye başladı. Yemek sevisini hızlı ve herkese bir an önce ulaşmasından sonra gelen misafirler yapılan servisten ve yemeklerin kalitesinden bir hayli memnun kaldıklarını dile getirdiler. Yenilen yemeğin ardından topluca sofra duası yapıldı. Daha sonra Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, protokol üyelerine makamında çay ikramında bulundu. (Serkan Koçtürk)