Remzi Dik 3. döneminde mahalle sakinlerine teşekkür etti

Lüleburgaz İlçesi Gençlik Mahallesi'nde 3. kez muhtarlığa seçilen Remzi Dik ile yaptığımız görüşmede, özellikle mahalle sakinlerine ve Belediye Başkanına teşekkür etti.

Aydeniz Dereli

Lüleburgaz Gençlik Mahallesi Muhtarı Remzi Dik, 29 Mart 2009 seçimlerinde 3. kez seçildi. Remzi Dik, 52 yaşında, evli 1 çocuk 2 torun sahibi. Seçimlere tek aday olarak giren Remzi Dik, Gençlik Mahalle sakinlerine bugüne kadar kendisine gösterdikleri ilgi ve alakaya teşekkür ettiğini, bu seçimlerde de kendine duyulan güvenden ötürü başka bir adayın çıkmaması ayrıca kendisi adına gurur kaynağı olduğunu vurguladı.
Remzi Dik gazetemize yapmış olduğu açıklamada şunların altını çizdi;
“Mahallemizin güvenini bugüne kadar yapmış olduğumuz iyi hizmetlerden dolayı olduğuna inanıyorum. Bu aşamada Geçlik Mahallesi sakinlerine bir kez daha teşekkür etmek isterim. Ayrıca Belediye Başkanı Sayın Emin Halebak’a bize vermiş olduğu destekten ötürü şahsım, azalarım ve mahallem adına ayrıca teşekkür ediyorum. Son olarak da yine her türlü fedakârlıktan kaçınmayan belediye başkan yardımcısı Kevser Hanım’a da teşekkür ediyorum. Sayın Belediye Başkanımız yaptırmış olduğu muhtarlık binalarıyla biz muhtarlara çok önemli bir katkıda bulunmuştur. Mahallemizde Doğalgaz Çalışmalarımız Devam ediyor. Önümüzdeki süreçte de yollara kilit taş döşenecek ve mahallemiz güzelleşmeye devam edecek. Azalarımız şu şekilde;
Aza;
Ethem Gerdeme
Fedaim Serbest
Ahmet Serezli
Taner Güngör

Yedekler;
Yılmaz Sacalı
İsmail Pürçek
Selahattin Akyurt
Caner Bulut”. (mc)