Remzi Yapıcı Anadolu Öğretmen Lisesi'nden "Romeo ve Juliet"

Remzi Yapıcı Anadolu Öğretmen Lisesi'nden 'Romeo ve Juliet'

Remzi Yapıcı Anadolu Öğretmen Lisesi yıl sonu gösterileri kapsamında “Romeo ve Juliet” adlı bir tiyatro gösterisi düzenledi. Okulun 9. sınıfları tarafından düzenlenen gösteri büyük ilgi gördü. Halk Eğitim Merkezi’nde saat 16:00’da düzenlenen gösteriye okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ingilizce Öğretmeni Dilek Altun eşliğinde çok sıkı bir şekilde çalışarak güzel bir performans sergileyen öğrencilerin ingilizce olarak hazırladıkları gösteri salondakiler tarafından ilgiyle izlendi. Romeo ve Juliet’i günümüze uyarlayan öğrenciler ingilizce konuşmaların yanı sıra türkçe kelimeler kulanarak da gösteriyi şenlendirdiler.

Ilk olarak ingilizce şarkı söyleyen Özgenur Biçici ve Özlem Tutluel büyük alkış aldı. Hemen ardından öğrencilerin gösteriye hazırlandıkları anları resimleyen bir slayt gösterisi izleyenlere sunuldu.

Sıra Romeo ve Juliet gösterisine geldiğinde alkışlar daha da yükseldi. Kısa kısa gösterimler şeklinde sahne alan öğrenciler çok güzel bir oyun sahnelediler. Oyunda yer alan isimler şu şekilde.

Mert Aydın “Romeo”, Ecem Aykut “Juliet”, Merve Keskin “Hemşire”, Ezgi Güler “Emlakçı”, Simge Düz “Garson” olurken, Tuba Çıbuk, Cansu Özkal, Çağla Soydin de oyunda görev alanlar arasındaydı.

Eğlenceli dakikaların yaşandığı gösteri oyunların sahnelenmesiyle sona erdi.