Romanlara şölen tadında nikah ve sünnet

Kırklareli Valiliğinin düzenlediği toplu nikah ve toplu sünnet şöleni 23 Ocak Cuma günü yapılacak.

Kırklareli Roman Kültürünü Koruma Kalkındırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zafer Süpürgeci Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş’un göreve başladığından bu güne toplum insanlarına unutulmayacak yardımlar yaptığını belirtti. Süpürgeci, şunları kaydetti;
“Toplum insanlarımızın yiyecek, giyecek, yakacak, soba, ilaç, asker çocuklarımıza nakit yardımı, sevk parası, mama yardımı, evi çökmüş olanlara kiremit, çimento, ağaç gibi yardımlar yapan Valimiz Hüseyin Avni Coş bütün zor zamanlarında toplum insanlarımızın yanında oldu. Halada yanında olmaya devam ediyor. Valimiz ilimizde göreve başladığı günden bu yana Toplu Nikah, Toplu Sünnet Şöleni yapmaktadır. Nikah kıyılacaklara takım elbise, ayakkabı ve ayrıca beyaz eşya konusunda da yardımcı olmaktadır.
Bu yıl Valiliğimizin yapacak olduğu Toplu Nikah Toplu Sünnet Şöleni 23 Ocak Cuma günü yapılacaktır. Kırklareli Kapalı Spor Salonunda yapılacak ve 100 kişinin nikahlanacağı, 40 kişinin sünnet olacağı Toplu Nikah Toplu Sünnet Şöleni ilimiz merkezi olduğu gibi köy ve kasabalarını da kapsamaktadır.
İlimiz Valisi Hüseyin Avni Coş’a yaptığı hizmetlerden dolayı toplumumuz ve Kırklareli halkı adına teşekkür ediyorum”(ay)