"S. Minsolmaz'ı birlikte çalışmaya davet ediyorum"

"S. Minsolmaz'ı birlikte çalışmaya davet ediyorum"

AKP'nin geçtiğimiz cuma akşamı yapılan Genişletilmiş Il toplantısında konuşan Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan, birlik çağrısında bulundu. Özellikle Selahattin Minsolmaz'a seslenen Bağdan, "Gel birlikte çalışalım,  Kırklareli'ne hizmetin en güzelini yapalım" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz pazar günü yaptığı açıklamayla Kırklareli Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Cengiz Bağdan, cuma akşamı yapılan toplantıda partililere birlik çağrısında bulundu.

AKP Il Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, Il Teşkilatı, merkez ilçe, kadın ve gençlik kolları üyeleri de katıldı. 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan AKP'de, adayın belirlenmesinden sonra 'aile içi' şeklindeki ilk toplantıda önemli mesajlar verildi.

Yerel seçim çalışmalarındaki rotanın belirlendiği bu toplantıda, Belediye Başkan Adayı Cengiz Bağdan'ın partililere birlik çağrısında bulunduğu öğrenildi. Adaylığı kesinleştikten sonra geçtiğimiz pazartesi günü basına tanıtılan ve bu toplantıda, "Aday adayı arkadaşlarımızın hepsi bizim kardeşimizdir. Bu bir hizmet yarışıdır ve bu yarışta görev bizlere tevdi edilmiştir. Ancak birlik olmak, beraber çalışmak çok önemli. Bu nedenle partimizin tüm birimleri tek yürek olmalı ve Kırklareli artık AK hizmetlerle tanışmalı" diyen Bağdan, cuma akşamı bu çağrısını daha açık bir biçimde yaptı.

2004 seçimlerinde de AKP'den Kırklareli Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Selahattin Minsolmaz'a çağrıda bulunan Cengiz Bağdan, "Amacımız ortak. Kırklareli'ne, Kırklarelililere hizmet için buradayız. Önemli olan isimler değil, bu isimlerin neler yaptıklarıdır. Bu nedenle Sayın Başbakanımızın da dediği gibi aday adaylarının hiçbir şekilde hizmet sevdasından vazgeçmemesi ve adaylara destek vermesi gerekiyor. Gel, Kırklareli sevdamızı birleştirelim ve bu memlekete hizmetlerin en güzelini verelim" dedi.

Bu çağrı, toplantıya katılanlardan da yoğun alkış alırken, Bağdan'ın konuşması sırasında Selahattin Minsolmaz'a Belediye Başkan Yardımcılığı görevini vereceğini ifade ettiği de öğrenildi.

Çalışmalar hız kazanıyor

Öte yandan AKP Kırklareli Il Teşkilatı'nın yerel seçim çalışmaları yeni haftayla birlikte hızlanarak devam edecek. Bugün Kırklareli Valisi H. Avni Coş'u ziyaret edeceği kaydedilen AKP Teşkilatı, daha sonra üyelerin de geniş katılımıyla bir yürüyüş gerçekleştirecek. Hafta içinde ayrıca AKP Teşkilatı tarafından aşure dağıtımı yapılacağı da öğrenildi.