Saadet Partisi Genel Başkanı Kurtulmuş Edirne'deydi

Karaçam; 'Biz, kökü mazide olan Atiyiz'

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş; Saadet Türkiye Buluşmaları programı çerçevesinde son durak Edirne’de Kırklareli Belediye Başkan Adayı Nihat Karaçam’ı da tanıttı.

HABER MERKEZİ

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş; Saadet Türkiye Buluşmaları programı çerçevesinde son durak olan Edirne’deydi. SP Kırklareli Belediye Başkan Adayı
Nihat Karaçam; programda Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un kendisini bu programda basına tanıttığını belirtti.
SP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Nihat Karaçam; adaylığı ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Çok kısa bir süre sonra bizleri idare edecek kişilere yetki vereceğiz. Aksak yönleri çok olmakla beraber, demokratik bir toplumda yaşıyoruz. Sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için de dokuz siyasi partinin hizmet yarışına girmiş durumdalar. Her birini tebrik ediyor ve bu hizmet yarışında başarılar diliyorum.
Milli Görüş Belediyeciliği; Saadet Partimiz’in genel politikalarının bir izdüşümüyüz.
Değerli Hemşerilerim:
İçinde yaşadığımız bu çağ, Dünya Egemenleri’nin değiştirilemezleri ile ( 1 – Tek süper güç ABD, 2 –Tek organize silahlı güç NATO, 3 – Tek kalkınma modeli Libalizm ) dayattığı Yenidünya Düzeni çökmüştür. Türkiye‘nin de halka dayatılan bazı değiştirilemezleri yüzünden problemleri vardır.
Her ikisinin de çözüm adresi Saadet Partisi’dir.
Çünkü Biz; antiempenyalist, milli, adalet ve özgürlüklerden yana, ahlaki ve manevi değerlere bağlı, kökü mazide olan Atiyiz.
Değerli Hemşerilerim!
Sizlere hiçbir taahhütte bulunmuyorum fakat yöneticilerinizi seçerken şu vasıfları taşıyıp taşımadıklarına dikkat etmenizi arzuluyorum. İstişare – Adalet – İmtiyazsızlık muhakkak olmalı.
Bunlar yetmez, ayrıca yöneticiler;
1 – Şefkat sahibi ve yumuşak huylu olmalı
2 – İyiliksever olmalı
3 – Sabırlı ve affedici olmalı
4 – Hoşgörü sahibi olmalı
5 – Tevazu sahibi olmalı
6 – Emanet ve ahde vefa sahibi olmalı.
Şimdiye kadar emaneti yüklenmiş yöneticilerimizin her birine yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyorum. İmkânsızlıklar nedeniyle yapamadıkları için sözüm yok. İmkânı olduğu halde yapmayanlar, gerek vicdani gerek siyasi olarak faturasını ödeyeceklerdir”.

* Nihat Karaçam kimdir?

1948 Kırklareli Ulukonak Köyü doğumludur. Bursa eğitim enstitüsü Türkçe bölümü ve İstanbul üniversitesi iktisat fakültesi mezunudur. Öğretmenlik ve serbest muhasebecilik yaptı. 1994 yerel seçimlerinden sonra belediyecilik hizmetleri yaptı. Bağcılar belediyesinde yazı işleri ve hesap işleri müdürlüğü yaptı. Emekli olduktan sonra özel okullarda öğretmenlik ve yüksek tahsil erkek öğrenci yurdu müdürlüğü yaptı. Fazilet partisi ve saadet partilerinde Bağcılarda kurucu üyelik ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. Evli ve dört çocuk babası olan Nihat Karaçam 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Kırklareli belediye başkan adayıdır. (mc)