Saadet Partisi'nden "Sessiz Olun! Filistin Ölüyor" Mitingi'ne davet

Saadet Partisi (SP) Kırklareli İl Başkanı Murat Hızır, tüm Kırklareli halkını yarın İstanbul Çağlayan'da yapılacak olan  'Sessiz Olun! Filistin Ölüyor' Mitingi'ne davet etti.

Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanı Murat Hızır, İsrail zulmüne dikkat çekmek için mitinge katılma kararı aldıklarını belirterek, hedeflerinin Çağlayan Meydanı'nda bir milyon kişiyi aşmak olduğunu vurguladı.

Hızır, tüm Kırklareli halkını yarın İstanbul Çağlayan’da yapılacak olan  “Sessiz Olun! Filistin Ölüyor” Mitingi’ne davet ederek şunları kaydetti:

“Saldırının başlamasıyla sokaklara dökülen sivil toplum kuruluşlarının ardından 4 Ocak 2009 Pazar günü Çağlayan'da Siyonist vahşete karşı dev bir miting düzenliyoruz.  Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitinge katılacak olan yüz binlerce kişi Filistin halkına destek çıkarken İsrail'i lanetleyecek. Saadet Partisi, partili-partisiz tüm vatandaşların bu katliama tepkisini göstermek için Çağlayan'da olmasını istiyoruz.

"Filistin ve Gazze halkı ile dayanışma içinde olmak ve İsrail'i protesto amacıyla düzenlediğimiz mitinge, çok sayıda sivil toplum örgütü de destek veriyor. Mitinge Filistin'den hükümet temsilcilerini de davet ettik. Katılmalarını bekliyoruz. Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş da mitingde bir konuşma yaparak, Filistin'in yanında olduğumuzu tüm dünyaya bir kez daha duyuracak.” (s)