Saadet Partisi, projelerini gazetemize açıkladı

Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanı Murat Hızır, beraberindeki Demirköy heyeti ile birlikte gazetemizi ziyaret etti. Ziyarette, partinin projeleri açıklandı.

Saadet Partisi İl Başkanı Murat Hızır, Saadet Partisi Demirköy İlçe Başkanı Ramazan Çelik, Demirköy Belediye Başkan Adayı Ali Yalçındağ, Kırklareli Belediye Meclis Üyesi 1. sıra Adayı Ziya Babat, İlçe Yönetiminden Ramazan Tosun beraberinde gazetemize ziyarette bulundu.
Ziyarette ilk olarak, Saadet Partisi Demirköy İlçe Başkanlığı’na Ramazan Çelik’in atandığı belirtildi. Başkanlığa atanan Çelik, “Seçildiğim ilk günden beri partime ve yönetimdeki tüm arkadaşlarımla partimizi geçmişte olduğu gibi bundan sonra daha üst seviyeye getireceğime söz veriyorum. İnancım o ki bu günden sonra Saadet Partisi’ni Trakya’nın en şanslı ve en üst seviyeye gelen partisi olacak. Partimize katılımların hepimizi memnun ettiğini gördüm ve ilçe yönetimi ile ilçemizin iyi bir ivme kazandığını gördüm. Partimizin parolası olan “Tamam İnşallah” sloganını bu ilçede hep birlikte göreceğiz ve biz güçlüğüz ama halkın gücünü yanımızda bulduğumuz zaman hiçbir problemi engel olarak algılamıyoruz” şeklinde konuştu.
Saadet Partisi Demirköy Belediye Başkan Adayı be Meclis üyeleri şöyle açıklandı;
Başkan Adayı; Ali Yalçındağ
Belediye Meclisi Üyeleri
1- Ziya Babat
2- Cemal Arslan
3- Kerim Koca
4- Faruk Öge
5- Metin Büyükbüce
6- Aykut Gürsel
7- Hüseyin Gezen.

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Ali Yalçındağ, Demirköy Projeleri’ni şöyle anlattı;
“1- Öncelikle Demirköy ilçesinin olmazsa olmazı su problemini en kısa zamanda hızlı bir şekilde çözmeyi hedefliyoruz.
2- 1923 yılında kurulan Demirköy İlçesinin en büyük ayıplarından biri de gelen misafir ve ziyaretçilerin sıhhi bir banyosu olmaması. Bunu da çözeceğimizi taahhüt ediyoruz.
3- Ayrıca yıllardır sadece duvarları mevcut olan sağlık ocağı ile ilgili Sağlık Bakanlığı’nın mevcut yazışmaları hiç bilmediğini öğrendik. Bu sağlık ocağı aslında 30 yataklı bir hastane olacak durumdadır. Bu sorunu da en kısa zamanda çözecek mercilere ulaşarak bu sorunu çözmeye talibiz.
4- Yeni Mahalle’nin Kereste Fabrikası ve Üçdereler Kale Tepebaşı hattı olan Yeni Mahalle yolunun onarımı ve bakımı en iyi bir şekilde yapılabilir. O hattın belli noktalarında bekleme yerleri ve Belediye’ye ait aracın yolcuları düşük bir ücretle halkın hizmetine kazandırılacaktır.
5- Kullanılmaz bir halde olan 19 Mayıs Aile Parkı’nı hem düğün salonu hem de iş merkesi ve ayrıca Aile Parkı olarak hizmete sunacağız. Bu yerin zemin katı düğün salonu, 1. katı iş yerleri ve 2. katı da Demirköy Halkının layık olduğu bir aile parkı olacak, bunu taahhüt ediyoruz.
5- Gençlerin sportif faaliyetlerini yapabileceği bir halı saha yapacağımıza söz veriyoruz.” (mc)