Saadet Partisi seçim karargâhını faaliyete geçirdi

29 Mart 2009 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde aday gösterecek olan Saadet Partisi Kırklareli'nde de çalışmalarına start verdi.

Yerel Seçim tarihinin yaklaşması ile birlikte siyaset arenasında da hareketlenmeler başladı. Kırklareli’nde yapılacak olan Yerel Seçimlerde Aday gösterecek olan Saadet Partisi de çalışmalarına başladı. Genel Başkanları Dr. Numan Kurtulmuş’un direktifleri doğrultusunda çalışmalarına start veren Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanı Murat Hızır şunları kaydetti:
“Saadet Partisi Kırklareli İl Başkanlığı yaklaşan 29 Mart seçimlerinde Belediye Başkan adayları Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyelerinin tespiti için çalışmalarını sürdürmektedir.
29 Mart yerel seçimlerinde Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın, diğer ilçelerimizle birlikte beldelerimizin de adayları tespit edildiğinde toplu bir tanıtım toplantısı ile adaylarımızın tanıtımını yaparak seçim startını vermiş olacağız.
29 Mart seçimleri milletimiz için bir dönüm noktası olacaktır. Haksızlıklara dünyada yaşanan zulümlere dur diyemeyenlere aziz milletimiz dur diyecektir. Bu seçimler Saadet Partisi içinde üçüncü çıkışımızın başlangıcına vesile olacaktır. Bu seçimler önümüzdeki yıl olması muhtemel erken genel seçimin de provası niteliğinde olacaktır.
Saadet Partisi ülkemizin en büyük partisidir. 40 yılı aşkın siyasi birikimin toplandığı sağlam köklere ve manevi temellere dayanan tek partidir. Bundan 3 ay önce dinamizm ve tecrübenin birleştiği büyük kongresini yaparak Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’u Genel Başkanlığa getirmiştir. Sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Partiler içinde en donanımlı ve en şanslı Genel Başkandır. İlk olarak kendisi sosyal siyaset konusunda uzmandır. Kendisi Milletimizin tüm sorunlarına ilaç olacak çarelere vakıftır. İkinci olarak inançlı ve azimli ve ülkemizin her köşesinde hazır ve nazır bir teşkilat mevcuttur. Üçüncü olarak ta 40 yıllık siyasi tecrübeye ve 1400 yıllık manevi birikime sahip bu davaya yıllarını vermiş ak saçlılardan oluşan bir akil adamlar meclisine, yüksek istişare heyetinin desteğine sahiptir. Bilindiği üzere Saadet Partisinde görev değişimleri istişare, gönül rızası ve dayanışma ile yapılır. Bu da teşkilatımızın gücüne güç katmaktadır. Hepimizin malumu bölünerek gelişen tek canlı amiptir. Birlik ve beraberlikte kuvvet vardır rahmet vardır. Bunun en güzel örneğini Milli Görüş çizgisinde yıllarca gördük.
Milli Görüş çizgisi yıllarca ülkemizin sorunlarına çözümleri Avrupa da, Amerika da değil, İstanbul da, Ankara da, Konya da, Diyarbakır da aramış ağır sanayi hamlesi, ekonomik kalkınma, dış politikada lider ülke olma modelleri geliştirmiştir.
  Şimdi önümüzdeki yerel ve genel seçimlerden sonra teknolojik kalkınma hamlesini de yine Milli Görüş çizgisindeki Saadet Partisi gerçekleştirecektir.      
Seçim karargâhımızın ve aday tespit komisyonumuzun çalışmaları tüm hızıyla sürmektedir. En kısa zamanda adaylarımızla birlikte sevgili halkımızın karşısına çıkacağız.” (s)