"Sağlık personelimize çok önemli görevler düşmektedir"

* Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Bilgin 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamasında, vatandaşlara sürekli, erişilebilir, nitelikli sağlık hizmeti sunumunda, sağlık personeline çok önemli görevler düştüğünü belirtti.



HABER MERKEZİ
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklamada bulunan Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Bilgin, vatandaşlara sürekli, erişilebilir, nitelikli sağlık hizmeti sunumunda, sağlık personeline çok önemli görevler düştüğünü belirterek şunları kaydetti:
“14 Mart, her yıl ülkemizde Tıp Bayramı olarak kutlanmaktadır. Vatandaşlarımıza sürekli, erişilebilir, nitelikli sağlık hizmeti sunumunda, sağlık personelimize çok önemli görevler düşmektedir.
Kırklareli Sağlık Müdürlüğü olarak, sağlık çalışanlarımızın mevcut sorunlarının çözümü kapsamında elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz. Hastaların nitelikli, sürekli, güleryüzlü ve tatminkar bir sağlık hizmeti alabilmesi için sağlık personelimiz büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışmakta ve bu bayramı fazlasıyla hak etmektedir.
Kendini sürekli sağlığa hizmete adayan, gecesini gündüzüne katarak fedakarca hizmet sunan değerli hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlar, başarılar dilerim.” (s)