"Şahane Düğün" 25 Şubat'a ertelendi

'Şahane Düğün' 25 Şubat'a ertelendi

12 Şubat tarihinde ilimizde sahne alması planlanan “Şahane Düğün” isimli tiyatro oyunu 25 Şubat tarihine ertelendi.

Kültür Merkezi’nin hizmete açılmasıyla birlikte Kırklareli’deki sanatsal faaliyetler de giderek çoğalıyor. Kırklareli’lilerin büyük bir zevkle izlediği tiyatro oyunlarına her geçen ay bir yenisi ekleniyor.

Bunlardan bir tanesi de 12 Şubat tarihinde seyirciyle buluşması planlanan ‘Şahane Düğün’ isimli oyundu. Ancak oyun 25 Şubat Perşembe günü, saat 20.30’a ertelendi. Asuman Dabak Tiyatrosu kapsamında ilimiz Kültür Merkezi’ne gelecek olan oyunun yönetmenliğini Haldun Dormen yapıyor. Asuman Dabak, Ziya Kürküt, Ufuk Özkan, Bedia Ener, Tuna Arman, Mehtap Bayri ve Atilla Irgılata’nın oynadığı oyunun konusu kısaca şöyle:

O gün nikahı kıyılacak olan Bill, sabah müstakbel eşinin hazırlıklar için geleceği otel odasında hiç tanımadığı bir kız ile uyanır.

Evleneceği kadını gerçekten sevip sevmediğini, bu ilişkinin bir mantık mı yoksa aşk ilişkisi mi olduğunu düşünerek geç saatlere kadar içen Bill, bu kızla birlikte olduğu da dahil geceye dair hiçbir şey hatırlamamaktadır.

Eşinden önce kendisine yardımcı olmak için otele gelen en yakın arkadaşı Tom ile bu durumdan sıyrılmaya çalışırken beklenmeyen pek çok olayla karşılaşırlar.