"Şahane Düğün" Şubat'ta Kırklareli'de

'Şahane Düğün' Şubat'ta Kırklareli'de

Kültür Merkezi’nin hizmete açılmasıyla birlikte Kırklareli’deki sanatsal faaliyetler de giderek çoğalıyor. Muhtelif zamanlarda gerçekleşen kültür etkinliklerine ilgi büyük oluyor. En fazla yoğunluğu da tabii ki tiyatro oyunları topluyor. Kırklareli’lilerin büyük bir zevkle izlediği tiyatro oyunlarına her geçen ay bir yenisi ekleniyor.

Bunlardan bir tanesi 12 Şubat tarihinde seyirciyle buluşacak olan ‘Şahane Düğün’ isimli oyun. Asuman Dabak Tiyatrosu kapsamında ilimiz Kültür Merkezi’ne gelecek olan oyunun yönetmenliğini Haldun Dormen yapıyor. Asuman Dabak, Ziya Kürküt, Ufuk Özkan, Bedia Ener, Tuna Arman, Mehtap Bayri ve Atilla Irgılata’nın oynadığı oyunun konusu kısaca şöyle:

O gün nikahı kıyılacak olan Bill, sabah müstakbel eşinin hazırlıklar için geleceği otel odasında hiç tanımadığı bir kız ile uyanır. Evleneceği kadını gerçekten sevip sevmediğini, bu ilişkinin bir mantık mı yoksa aşk ilişkisi mi olduğunu düşünerek geç saatlere kadar içen Bill, bu kızla birlikte olduğu da dahil geceye dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Eşinden önce kendisine yardımcı olmak için otele gelen en yakın arkadaşı Tom ile bu durumdan sıyrılmaya çalışırken beklenmeyen pek çok olayla karşılaşırlar.