"Sahibinden genç fikirler" devam ediyor

'Sahibinden genç fikirler' devam ediyor

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından, tüm üniversitelerin "bankacılık" ve "sigortacılık" bölümlerinde okuyan öğrencilerin yaratıcılığını geliştirmek amacıyla düzenlenen "Sahibinden Genç Fikirler" adlı proje yarışması devam ediyor. Trakya Üniversitesi Sigortacılık Bölümü öğrencileri ile Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksekokulu Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri de, "bireysel emeklilik" ve "hayat sigortacılığı" kapsamındaki projeleriyle yarışmaya katılabilecekler.

Anadolu Hayat Emeklilik, Türkiye'de bireysel emeklilik ve hayat sigortacılığı sektörlerinin gelişimine katkıda bulunmak; hem genç fikirleri desteklemek hem de yaratıcı projelerin ortaya çıkmasını sağlamak amacıyla üniversiteler arasında "Sahibinden Genç Fikirler" adlı bir yarışmaya imza attı. Tüm üniversitelerin "Sigortacılık", "Bankacılık ve Sigortacılık", "Aktüerya", "Aktüerya Bilimleri", "Sigortacılık ve Risk Yönetimi" bölümlerinde okuyan öğrencilerin katılabileceği yarışma, "bireysel emeklilik" ve "hayat sigortası" alanlarında uygulanabilir projeleri kapsayacak. "Üniversite Öğrencileri için Bireysel Emeklilik", "Ev Hanımları için Bireysel Emeklilik" ve "Hayat Sigortası Bilincinin Yaygınlaştırılması için Yöntemler" olarak üç kategoride düzenlenen yarışmaya öğrenciler, bireysel olarak ya da en fazla üç kişilik gruplar halinde katılabilecekler.

Başvuruların 20 Mart 2009'a kadar süreceği "Sahibinden Genç Fikirler"in kazananları, Anadolu Hayat Emeklilik'in eğitimlerine küçük de olsa bir katkıda bulunmak amacıyla vereceği para ödülünü elde edecek.

Yarışmada birinci olan projeye 5 bin YTL, ikinci olan projeye 3 bin YTL, üçüncü olan projeye ise 2 bin YTL ödenecek. Anadolu Hayat Emeklilik, bu proje ile bir taraftan genç sigortacıları öğrencilik yıllarından itibaren mesleklerine alıştırırken diğer taraftan onlara olan güvenini göstermeyi hedefliyor. Yarışma ile ilgili daha fazla bilgi almak isteyenler 0 212 317 36 99 telefon numarasından ve iletisim@anadoluhayat.com.tr mail adresinden Anadolu Hayat Emeklilik ile iletişime geçebilirler.

Yarışmada dereceye giren projeler, 20 Mayıs 2009 tarihinde www.anadoluhayat.com.tr adresinden ilan edilecek.