Şair Müdür Alaeddin İkican bu akşam Canlı Yayında

Kırklareli İl Mahalli İdareler Müdürü Şair Alaeddin İkican 07 Mayıs 2009 Perşembe günü akşamı Rumeli TV'deki 'Şairane Ezgiler' Programı'nın canlı yayınına katılacaktı ancak teknik bir arıza sebebi ile bu yayın iptal olmuştu.

Kırklareli Valiliği’nde İl Mahalli İdareler Müdürü olarak görev yapmakta olan Şair Alaeddin İkican 07 Mayıs 2009 Perşembe günü akşamı Rumeli TV’deki “Şairane Ezgiler” Programı’nın canlı yayınına katılacaktı ancak teknik bir hatanın oluşması üzerine program kısa bir büre için yayından kaldırılmıştı.
Türkiye İlim ve Edebiyat Eserleri Meslek Birliği Üyesi ve Kırklareli Kültür Sanat Edebiyatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi de olan Alaeddin İkican Hasan Öztürk tarafından bu akşam saat 20.00’de Rumeli TV’de canlı olarak yayınlanmakta olan “Şairane Ezgiler” isimli programda tek şair olarak yer alacak.
“Sevgiden Ötesi Yok” ve “Umudun Sevdası” isimli 2 adet Şiir Kitabı da bulunan Alaeddin İkican şu anda 3. Şiir Kitabı’nı çıkartmak için çalışmalarına halen devam ediyor. İkican katılacağı canlı yayında Anneler Günü’ne yakın bir zaman olduğu için annelerle ilgili olarak yazdığı şiirleri ön palanda tutacağını belirtti.
Şair Müdür ayrıca 04 Haziran 2009 tarihinde Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde düzenlenecek olan Şiir Etkinliklerine’de katılacak. Yine 14 Haziran 2009 günü Tekirdağ’da yapılacak olan Kiraz Festivali içerisinde yer alan Şiir Etkinliği’ne katılacak olan İkican burada Kırklareli’nin konu alındığı şiirlerini seslendirecek. (s)