Şampiyon: Emniyetspor

Şampiyon: Emniyetspor

Kırklareli Gençlik Spor Il Müdürlüğü ve Kırklareli Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen Kurumlararası Halı saha Futbol Turnuvası’nın şampiyonu Sağlık Spor’u finalde 3-1’lik skorla mağlup eden Emniyetspor oldu.

2 Aralık 2008 tarihinde başlayan ve toplamda Kırklareli Merkez Ilçeden 16 kurum takımının katıldığı turnuva renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya; Emniyet, Sağlık, Zabıta, Belediye, Milli Eğitim, Köy Hizmetleri, Devlet Su Işleri, Köprücü Askeri Taburu, Cezaevi, ACT Tekstil, Kipa AVM, Orman Işletme, Telekom, Ziraat Bankası, Müftülük gibi kurum ve kuruluşların çıkarttıkları takımlar katıldı. Kırklarelispor Kulübü yararına düzenlenen turnuvayı çok sayıda takım taraftarı ve seyirci izledi. Epey çekişmeli geçen maçların ardından Emniyetspor ve Sağlıkspor finalde şampiyonluğa oynadılar.

Final renkli görüntülere sahne oldu

27 Ocak Salı akşamı Kırklarelispor Halı Sahası’nda saat 20:30’da başlayan final maçında Emniyetspor ve Sağlıkspor karşı karşıya geldi. Eminyetspor; Ibrahim(kaleci), Nusret, Savaş, Şenol, Aydın, Recai, Ergün ve Ibrahim ile sahaya çıkarken, Sağlıkspor’da; Kadir, Ilhan, Cihan, Ahmet, Murat, Oktay, Ibrahim ve Gürhan takımlarında yer aldı. Maçın hakemliğini Kırklareli Gençlik Spor Il Müdürlüğü’nden Nihat Özge yaptı. Maça hızlı başlayan taraf Emiyetspor oldu.

Daha ilk dakikalarda yaptığı kontra ataklar ile Sağlıkspor’u oldukça zorlayan Emniyetspor, ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. Ikinci yarının başlaması ile Sağlıkspor maçı biraz dengeleyerek skoru 2-1’e getirdi. Maç boyunca mücadele eden ve pozisyon üreten Emniyetspor, kondisyon bakımından da Sağlıkspor’a üstünlük sağladı.

Sağlıkspor bulduğu gol ile biraz umutlansa da Emniyetspor aradan geçen bir kaç dakika sonra 3. golü bularak maçın skorunu tayin etti. Kıran kırana geçen maçta Sağlıkspor’dan iki oyuncu küçük sakatlıklar geçirdi. Sağlıkspor’u 3-1’le geçen Emniyetspor turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın en centilmeni Müftülükspor

Maçın ardından takımlara halı saha içinde kupaları takdim edildi. Kupa törenin ardından final maçında mücadele eden takımlar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Kırklareli Gençlik Spor Il Müdürlüğü ve Kırklareli Belediyesi’nin girişimleri ile Kırklarelispor Kulübü yararına düzenlenen turnuva süresince fair- play örneği gösteren takımlar çekişmeli ve centilmence güzel bir müsabakaya imza attı. Final maçı ile sona eren turnuva ile 1. Emniyetspor, 2. Sağlıkspor, 3. Cezaevispor olurken, en centilmen takım ise Müftülükspor seçildi. Turnuva boyunca maçlara yoğun seyirci katılım göstererek takımlarına destek verdiler.

Takımları yararına gerçekleştirilen turnuva için Kırklarelispor Kulübü yönetimi de,” Belediyemizin yapmış olduğu tüm desteklerden dolayı ve süreklş olarak kulübümüze göstermiş olduğu ilgiden dolayı Belediye Başkanımız Cavit Çağlayan başta olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Müesseselerarası düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nın önümüzdeki yıllarda da devam etmesini diliyoruz” dediler.