Şampiyon Futbolcu Bayanlara Vali Aydoğdu'dan tam destek

Trakya'nın ilk ve tek olan Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takımı, Ligin bitimine 2 hafta kala namaglûp olarak şampiyonluğunu ilan etti. Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takımı Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu'yu makamında ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştı.

HABER MERKEZİ
Bayanlar Futbol 2. Ligi’nde bulanan Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takımı, Ligin bitimine 2 hafta kala 46 puanla şampiyonluğunu namaglûp olarak ilan etti. Yeşil sahaların prensesleri böylelikle Bayanlar Futbol 1. Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.
Trakya’nın ilk ve tek olan Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takımı bu haklı sevinçlerini paylaşmak için 20 Nisan 2010 Salı günü, Vali Aydoğdu’yu makamında ziyaret etti.
Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, bu haklı sevinçlerini kendisiyle paylaşmaya gelen, Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takımı As Başkanı Levent Yenilmez, Başkan Yardımcısı Fikret Düvenci, Teknik Direktörler Orhan Taşkın, İsa Gavralı, Takım Kaptanı Esra Erol, Kaleci Sevdi Şanünlü ve Fahri Üye olan Yılmaz Şeşen’i makamında ağırladı.
Vali Aydoğdu, Trakya’nın ilk ve tek takımı olan Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takımı’nı tebrik ederek Valilik olarak gerekli olan her türlü desteği göstereceklerini belirtti. Vali Aydoğdu ayrıca bu şampiyonlukta emeği geçen herkesi kutlayarak, Düvenciler Lisesi Bayan Futbol Takımı’nın 2. Lig’de gösterdikleri başarıların 1. Lig’de de devam etmesini temenni etti. (s)