Şampiyon; "Koruma Şube"

Şampiyon; 'Koruma Şube'

Türk Polis Teşkilatı’nın 164. kuruluş yıldönümü ve ‘Polis Haftası’ dolayısıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında 07 Nisan Salı akşamı Bilgiç halı saha tesislerinde Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü şubeleri arasında yapılan halı saha futbol turnuvasının final maçı gerçekleştirildi. Saat 20.00’da yapılan turnuvada finale kalan Asayiş Şube futbol takımı ile Koruma Şube futbol takımı karşı karşıya geldiler. Gerçekleşen final karşılaşmasına Kırklareli İl Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, tüm emniyet müdürleri, emniyet personeli ve aileleri katılım gösterdi.

Oldukça güzel bir atmosferde yapılan karşılaşmayı ilimizin başarılı hakemlerinden Mutlu Çırpan yönetti. Koruma Şube futbol takımı ilk yarı çok iyi bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ilk yarısında Koruma Şube futbol takımı yaptığı birbirinden güzel hareketler ve attığı goller ile saha da bulunan izleyicilere büyük bir futbol zevki yaşattı.

Ilk yarıyı önde kapayan Koruma Şube futbol takımı ikinci yarı Asayiş Şube futbol takımının güçlü baskısına engel olmaya çalıştı. İkinci yarı Asayiş Şube futbol takımı tüm hatları ile Koruma Şube futbol takımı kalesinde gol atmaya çalıştı. Asayiş Şube futbol takımı oyuncuları ikinci yarı gelişine çektikleri bir kaç şuttan sonuç almaya başarsa da son dakikalarda yedikleri goller ile Koruma Şube futbol takımı karşısında 5-3’lük bir skor ile mağlup oldu.

Geçen yılın son şampiyonu olan Asayiş Şube futbol takımı bu yıl unvanını Koruma Şube futbol takımına kaptırdı ve Koruma Şube futbol takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Oynanan karşılaşma sonunda Kırklareli Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu bir konuşma gerçekleştirdi.

Canbazoğlu konuşmasında şunları söyledi; “Koruma Şube futbol takımı oyuncuları genç bir kadrodan oluşuyor ve çok teknik oynuyorlar. Her iki takımda çok güzel bir mücadele gösterdi. Heyecanla bu mücadeleyi izledik ve başarılı bir karşılaşma gerçekleşti. Ben her iki takımı da kutluyorum. Son şampiyon Asayiş Şube futbol takımıydı ama artık son şampiyon Koruma Şube futbol takımı oldu.”

Kırklareli Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu yaptığı konuşmanın ardından her iki takımın oyuncularını tek tek tebrik ederek madalyalarını takdim etti.