Şampiyon; SGK İl Müdürlüğü

Şampiyon; SGK İl Müdürlüğü

Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nın, meslekte 20. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği halı saha futbol turnuvasının finali geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi. Yaklaşık 4 haftadır devam eden turnuvanın finalinde; Kırklareli SGK İl Müdürlüğü ile Lüleburgaz Vergi Dairesi karşı karşıya geldi. SGK İl Müdürlüğü, rakibini 6-2 mağlup ederek turnuvanın şampiyonu oldu.

9 Mayıs Cumartesi günü, Ali Nazmi Üstündağ Spor Tesisleri’nde saat 16.30’da gerçekleşen final maçına; KSMMMO Başkanı Burhan Üstünkol, SGK Il Müdürü Mehmet Bayram ve yönetiminin yanı sıra, SGK Il Müdürlüğü ile Lüleburgaz Vergi Dairesi personeli iştirak etti. Personel, bir an olsun takımlarını desteklemekten vazgeçmedi. Bu heyecanlı maçın ardından, maçın ve turnuvanın galibi Kırklareli SGK Il Müdürlüğü oldu.

Kırklareli SGK Il Müdürlüğü, Lüleburgaz Vergi Dairesi, Kırklareli Vergi Dairesi ve KSMMMO takımlarının katıldığı turnuva ile ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan KSMMMO Başkanı Burhan Üstünkol; “Meslekte 20. yıl etkinlikleri kapsamında Odamızın, Kırklareli Vergi Dairesi’nin, Lüleburgaz Vergi Dairesi’nin ve SGK Il Müdürlüğü’nün takımlarının iştirak ettiği bir halı saha futbol turnuvası düzenledik. 4 hafta süren bu turnuvanın amacı; meslek odalarımızın tanıtmak ve bir kaynaşma sağlamaktır. Yine bu etkinlik çerçevesinde bayan meslek mensuplarımız da Lüleburgaz ilçemizde bir kahvaltı düzenlediler. Gelecek yıllarda da bu güzel etkinlikleri geleneksel hale getirmek istiyoruz” dedi.

Turnuvanın ardından takımların sıralaması şöyle; 1- Kırklareli SGK Il Müdürlüğü 2- Lüleburgaz Vergi Dairesi 3- Kırklareli Vergi Dairesi ve 4- KSMMMO takımı.

Final maçının ardından, kupa törenine geçildi. Törende; Kırklareli Vergi Dairesi Müdürü Rıza Öztop, dördüncülük kupasını KSMMMO takımı adına  Vedat Var’a sundu. Üçüncülük kupasını ise Kırklareli Vergi Dairesi adına Müdür Rıza Öztop teslim aldı.

 Ikincilik kupasını alan Gelir Uzmanı Hasan Erim, ödülünü Lüleburgaz Vergi Dairesi adına, SGK Il Müdürü Mehmet Bayram’ın ellerinden aldı. Turnuva Şampiyonu SGK Il Müdürlüğü takımı adına ise KSMMMO Başkanı Burhan Üstünkol kupalarını, Zafer Ibrikçi’ye sundu. Şampiyon takım daha sonra, sahada bir zafer turu attı. Tüm takımlar ve katılımcılar törenin ardından, Ali Nazmi Üstündağ Spor Tesisleri’nden ayrılarak, tesislerin hemen yanında bulunan kafede ufak bir kutlama gerçekleştirdiler.