Sanat Sevenler Derneği büyük konsere hazırlanıyor

Sanat Sevenler Derneği büyük konsere hazırlanıyor

Her Pazar günü olduğu gibi bu Pazar’da (24.01.2010) Saat 13:30’da çalışmalarını sürdüren Sanat Sevenler Derneği, Şubat ayı ortasında vermeyi planladıkları büyük konsere                     hazırlanıyor.

Bugüne dek verdikleri bütün konserleri yoğun ilgi gören Sanat Severler Derneği, Türk Sanat müziğine gönül veren, şarkı söylemeyi hobi olarak görmenin ötesinde bir görev olarak benimsemiş, güçlü bir kadroyla çalışıyor.

Yılların bilgi birikimi ve deneyimi ile değerli Hocaları Irfan Korkmaz, hata affetmeyen tavrı ile her konuda titiz davranıyor.

Dernek Başkanı Hakan Konyar; hem solo çalışmaları hem de üflediği ney ile yıllardır çalışmaların içinde aktif rol alıyor.

Solo çalışmalarda buğulu sesi ile her zaman hayranlıkla izlenen Seval Koba, “Unutmadım Seni Ben”, Atilla Valandova, (Zeki Müren’in unutulmaz eseri) “Gözlerinin Içine Başka Hayal Girmesin”, Asuman Trak, “Ahımı Hicranımı Sakladım” eserleriyle konser gecesi Kırklareli’lerin karşısında olacak. 

Askerlik görevini yapıp, aralarına dönen, (Asuman Trak’ın oğlu) Tansu Trak, provalarda söylediği “KALAMIŞ” eseriyle herkesi mest etti.

Saz ekibinde;

Ney’lerde; Hakan Konyar, Gönül Canan ve Ismail Ak.

Ut’larda; Yusuf Şişik ve Hasan Meriç.

Kemanda; Osman Taşkın

Klarnette; Eşref Kök

Def’te; Ömer Dalcalı

Darbukada; Ahmet Aslan

Viyaloda; Samet Kök bulunuyor

Kırklareli Kültür Merkezi’nde Şubat ayı içersinde olması planlanan bu büyük konsere, Protokolün de katılımı ile, beklenen sürpriz konuklar ve Kırklareli halkının yoğun ilgi göstereceği kesin.