Sanayispor maçında, hakemin gazetemiz muhabirine olan tavrı düşündürdü

Sanayispor maçında, hakemin gazetemiz muhabirine olan tavrı düşündürdü

Kırklareli Amatör Süper Lig'te geçtiğimiz Pazar günü oynanan Kırklareli Sanayispor-Büyük Mandıraspor maçı; 3-0 Sanayispor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. Fakat maçı yöneten hakemin, gazetemiz muhabirine olan tavrı oldukça düşündürücüydü.

Orta Hakem; Ilker Güneş ve yardımcıları Ufuk Solman ile Tolga Yıldıztepe yönetimindeki maçta takımların ilk onbiri şöyleydi;

Kırklarelisanayispor;  Aykut, Şafak, Tugay, Ufuk, Samet, Sezer, Özgür, Tayfun, Orhan, Sercan, Enis. Yedekler:Ibrahim, Yusufcan, Alperen, Gökhan, Umut. Teknik Direktör: Engin Doğan B.Mandıraspor; Hasan, Mesut, Celal, Kaner, Hakkı, Ibrahim, Semih, Tansu, Süleyman, Deniz, Ilker.. Yedekler: Bulut, Sertan, Ömer, Musa, Aslan. Teknik Direktör: Volkan Pala.

Sanayispor, maç boyunca ortaya koyduğu performans ile 3 puanı, 3 golle aldı. Ancak hakemin tavrı, bu zafere gölge düşürdü. Devre arasında hakem odasına izin isteyerek giren ve oyuncu kadroları hakkında bilgi almak isteyen gazetemiz muhabiri, hakemin hışmına uğradı. "Dışarı çık" uyarıları ile odadan çıkartılan muhabirimiz, geçtiğimiz hafta da, maç esnasında fotoğraf çektiği için yine aynı hakemin anlamsız uyarılarına maruz kalmıştı. Bizler gazetemiz olarak Hakem Il Yönetimi ve yine Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü gibi önemli kurumlarla her zaman yakın ve samimi ilişkiler içerisinde olduğumuzu bir kez daha belirtiyor, ancak söz konusu hakemin tavırlarına hala anlam veremediğimizi bir kez daha önemle vurguluyoruz.