"Sanayispor'u Kırklareli'nin takımı yapacağız"

* Kırklareli Amatör Süper Lig'de 34 puanla 3. sırada bitiren Kırklareli Sanayispor Yönetim Kurulu'na yeni isimler girdi.


HABER MERKEZİ
25 Şubat 2010 Perşembe günü Kırklareli Sanayispor Yönetim Kurulu olağan üstü toplantısında yaptıkları açıklamalarında Yönetim Kurulu’na yeni isimlerin katılacağını belirtmişti. Kırklareli Amatör Süper Lig’de 34 puanla 3. sırada bitiren Kırklareli Sanayispor Play-Off maçlarına kalarak gösterdikleri üstün başarılar doğrultusunda Kırklareli Sanayispor Yönetim Kurulu’na 20 Nisan 2010 Salı günü sanayi esnaflarından Kanber Üzer’in dahil olduğunu açıkladı.
Sanayispor yönetimine gelen 2. Başkan Kanber Üzer, Yönetim olarak takımı sanayi bünyesinden çıkartıp Kırklareli’ne Mahal edeceklerini belirterek yaptığı açıklamasında şunları kaydetti;
“Bizler yeni Yönetim Kurulu olarak Sanayispor’un artık Kırklareli’nin takımı olduğunu belirtip bir yere getirmek için yeni Yönetim Kurulu’na dahil oldu. Amacımız Sanayispor’u, sanayi bünyesinden çıkartıp Kırklareli’ne mahal etmek. Bu doğrultuda elimizden gelen maddi ve manevi desteğimizi vermek. Kırklareli’de 2. bir takım olduğunu tüm Kırklareli halkına duyurmak istiyoruz. 3. Lige çıkma doğrultusunda göstermiş olduğumuz başarıyı Kırklareli haklıda pekiştirirse bize onur verecektir. Hafta sonu oynanacak olan maçımıza tüm halkımız davetlidir.”
Kırklareli Sanayispor Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Keser;
“Yıldırımspor ile oynadığımız Play-Off maçında çocuklarımızdaki şevk ve iştahı gördükten sonra İl Şampiyonu olup 3. Lige ve Deplasmanlı Amatör Lige çıkma heyecanımız son seviyeye ulaştı. Hafta sonu Oynayacağımız Babaeskispor maçının hazırlıklarına bizimle beraber bütün halkımızda başladı. Bizler Yönetim olarak tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Oynayacağımız final maçını kazanacağımızdan hiç şüphemiz yok. En büyük hedefimiz maçın spor kuralları içerisinde centilmence geçmesidir. Bizim amacımız maça gelecek olan insanlara takımımız adına güzel futbol seyrettirmek ve farkımızı bütün kamuoyuna göstermektir. Hafta sonu oynanacak olan final maçımıza tüm sporsever halkımı davet ediyoruz. Misafirlerimizi maça götürmek için yönetimimiz elinden gelen her şeyi yapacaktır” dedi. (ue)