Sanayispor'un dayanışma gecesinde, La'l fırtınası

Sanayispor'un dayanışma gecesinde, La'l fırtınası

Kırklareli Sanayi Spor Kulübü camiası, 15 Mayıs Cuma günü; Geleneksel Dayanışma ve Yardımlaşma gecesi ile biraraya geldi. Kulübe destek olmak amacıyla, ilimiz bürokrat ve iş adamları, Sanayispor’u bu anlamlı gecede yalnız bırakmadı ve eğlence salonunu hınca hınç doldurdu. Gecede sahne alan ünlü sanatçı La’l ise, tüm katılımcıları gecenin geç saatlerine kadar coşturdu.

Kırklareli Sanayi Spor Kulübü’nün, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Düğün Salonu’nda, saat 20.00’de başlayan bu anlamlı gecesine; Vali Yardımcısı Abdurrahman Inan, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Belediye Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Kırklareli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol, Oda Başkanları, Iş adamları ve Kırklareli Sanayi Spor Kulübü gönül veren çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.  

Tüm masaları dolduran ve kulüplerine tam destek olmak amacıyla bu anlamlı gecede ilimiz temsilcilerini yalnız bırakmayan davetliler, güzel bir gece geçirdiler. Yemeklerin servis edildiği esnada, gecenin organizatörlüğünü ve sunumu gerçekleştiren Ramazan Akcan, mikrofona Kırklareli Sanayi Spor Kulübü Başkanı Mumammer Gürsel’i davet etti.

Gürsel yaptığı açılış konuşmasında, tüm davetlililere desteklerinden ve bu güzel etkinliklerine iştirak etmelerinden dolayı teşekkür etti. Gürsel konuşmasının ardından, Vali Yardımcısı Abdurrahman Inan’ı davet ederek, kulübe vermiş olduğu desteklerden ötürü kendisine bir şilt sundu. 

Daha sonra gecede yer alan ilk sanatçı davet edildi. Şarkıcı Çiğdem, alkışlar eşliğinde sahneye geldi ve birbirinden güzel şarkılarını seslendirmeye başladı. Ilk olarak slow parçalarla tüm çiftleri dansa davet eden Çiğdem, ardından hareketli şarkıları ile herkesi pist alanına oynamaya çağırdı. Çiğdem’in hareketli şarkıları ile halay çeken Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve diğer katılımcılar, gecede oldukça renkli anların yaşanmasına sebep oldular.

Çiğdem’in sahneden ayrılmasının ardından sunucu Ramazan Akcan, tüm Kırklareli Sanayi Spor Kulübü yönetimini, oyuncularını ve teknik ekibini alkışlar eşliğinde sahneye davet etti. Kulüp Başkanı Muammer Gürsel, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hikmet Özün, Cenan Bora, Sedat Bilgiç, Ismail Mutafoğlu, Serkan Keser, diğer üyeler, oyuncular ve teknik ekip kulübe desteğini esirgemeyen isimlere plaketlerini verdiler.

Maddi ve manevi desteklerinden dolayı sırasıyla; Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’a, Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker’e, Doğu Süt Ürünleri adına Emrullah Doğu’ya, Alezer Süt Ürünleri adına Cemil Alkan’a, Işadamı Rafet Gökdemir’e, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Koopertifi adına Halil Kahraman’a, Ni-Sa Gıda adına Il Genel Meclis Üyesi Nihat Sağlam’a, Teknik Direktör Tezer Zinet’e ve Tempo A.Ş. adına Cemal Bektaş’a birer şilt sunuldu.

Bu törenin sonrasında ise gecenin flaş ismi La’l sahne aldı. Ünlü sanatçı birbirinden güzel şarkıları, sempatik tavırları ve performansı ile gecenin geç saatlerine kadar tüm davetlileri coşturdu. Orient Rock müziğinin temsilcisi olma yolunda emin adımlarla yürüyen güzel sanatçı, Kırklareli Sanayi Spor Kulübü camiasına da başarılar dilemeyi ihmal etmedi.

2006 yılında çıkardığı ilk albümü “Cenin” ile müzik dünyasında ismini duyuran La’l, ardından Tacikistanlı NATO ile “Barış şarkıları” albümünü çıkardı. 2007 yılında ise “Ben Geldim” isimli son albümüyle büyük bir başarıya imza atan ünlü sanatçı, Kırklareli Sanayi Spor Kulübü’nün bu güzel gecesinde yar almaktan gurur duyduğunu da söyledi.

La’l şarkılarını söylediği esnada, Kırklareli Sanayi Spor takımının genç oyuncuları da çekiliş için hazırlanmış Sanayispor masa saatlerini davetlililere sunmaya başladı. Kulübe destek olmak için saatlerden satın alan katılımcılar, çekilişin bir aracı olduğunu, önemli olan şeyin kulüplerine yardım olduğunu belirttiler. Hatta bazı davetliler, bu özel saatlerden birden fazla sayıda aldılar.

Kırklareli Sanayi Spor Kulübü’nün Geleneksel Dayanışma ve Yardımlaşma gecesi Lal’in muhteşem şarkıları ve  doyumsuz bir eğlence keyfi ile noktalandı.