Şanlıurfa İskender Kebapçısının dördüncü şubesi Kırklareli halkının hizmetine girdi

Şanlıurfa İskender Kebapçısının dördüncü şubesi Kırklareli halkının hizmetine girdi

Uzun bir zamandan bu yana Fevzi Çakmak Bulvarı Karakaş Mahallesi Ziraat Bankası karşısında yapım çalışmaları devam eden Şanlıurfa İskender Kebapçısının açılışı dün düzenlenen görkemli bir açılış töreniyle Kırklareli halkının hizmetine girdi.

Saat 13.30’da Kırklareli İl Emniyet Müdürü M. Behzat Canbazoğlu tarafından gerçekleştirilen kesilen açılış kurdelesinin ardından davetliler salona girerek yemeklerin tadına baktılar.

 Açılış kurdelesi ile birlikte kurban kesimi de yapılarak hayırlı olması dileklerinde bulunuldu.

M. Behzat Canbazoğlu açılış kurdelasını keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Çorlu, Çerkezköy ve Saray’dan sonra dördüncü Şubesini Kırklareli halkının hizmetine sunan Şanlıurfa Iskender Kebapçısı sahibi Mehmet Duran Kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ile hizmet edeceklerini dile getirerek “Bugün dördüncü şubemizin açılışını Kırklareli’nde gerçekleştirdik. Çorlu, Saray ve Çerkezköy’de de şubelerimiz mevcut. Yemeklerimizdeki kalitemiz, lezzet, ve hijyenik bir ortam ile müşterilerimize Kırklareli’nde de en iyi hizmeti sunacağız. Bugün bizleri kırmayarak açılışımıza katılan tüm davetlilere ve Kırklareli halkına teşekkür ederim.” dedi.

Gerçekleşen açılış töreni sonrasında açılış töreninin organizasyonunu üstlenen Grup Ramço ve Alaturka ekibi açılışa katılan davetlilere canlı müzik ziyafeti sundular. Kırklareli’nin başarılı solistlerinden Ramço’nun söylediği şarkılar açılış törenine ayrı bir renk kattı. Zengin yemek menüsü ile bundan böyle Kırklareli halkının damak tadına hitap edecek olan Şanlıurfa Iskender Kebapçısı, Kebapçım dürüm, paşa dürümü, yoğurtlu kebap, Iskender kebabı, Vali kebabı, domatesli kebap, urfa kebap, Adana kebap, piliç pirzola, kuşbaşı tava, kıyma tava, tavuk şiş, kanat, çöp şiş, pilav üstü döner, lahmacun, acılı lahmacun, pide çeşitleri, çorba, salata ve meşhur şıllıg tatlısı çeşitleriyle hizmet verecek.