Sarıçam Pınarhisar'da esnafla dertleşti

Kırklareli AK Parti Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ilçeleri gezmeyi sürdürüyor.

 

Aydeniz Dereli

 Geçtiğimiz günlerde Lüleburgaz, Babaeski ilçelerinde ki ziyaretlerinin ardından Salı günüde Pınarhisar ilçesinde ki esnafları ziyaret etti. Bu ziyaretleri esnasında esnafla yakinen ilgilenen Sarıçam, girdiği dükkânlarda ve mağazalarda hal hatır sorarak esnafın sıkıntılarını ve şikâyetlerini dinledi. Girdiği işletmelerde iyi karşılanan Ahmet Gökhan Sarıçam, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek birçoğunu da not aldırdı. Girdiği bir kahvede Pınarhisar’ın yaşayan en yaşlı kişisi ile karşılaşan Sarıçam, yaşlı amca ile özel ilgilendi. 110 yaşında olduğunu söyleyen “Kurt” lakaplı Cemil Bostancıoğlu sağlığının iyi olduğunu söylerken “Her akşam kendime bakarım, ne kolesterolüm var ne de şekerim” dedi.
Kahve işletmecilerinin 19 Temmuz da resmen uygulamaya giren sigara yasağına yönelik şikâyetleri ile ilgilenen Ahmet Gökhan Sarıçam, Ankara’ya döndüğünde bu sorunları yetkililere ileteceğini ve bu konuda bir çözüm aranacağını söyledi.
Ziyaretleri esnasında yeni seçilen MHP İlçe Başkanı Nedim Bars ile de karşılaşan Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam çok samimi bir görüntü sergileyerek kendisine hal hatır sordu ve tebrik ederek başarılar diledi. Pınarhisar’ın bir ucundan diğer ucuna kadar gezen Milletvekili Sarıçam tek tek tüm dükkânları ziyaret etti. Bu ziyaretler esnasında Milletvekiline İl yönetiminden Ali Özdeniz, Vehpi Başelçin, Erhan Buzol, Kırklareli Belediye Meclis Üyesi Celal Güleryüz, Pınarhisar İlçe teşkilatından İsmail Ölçer, Mustafa Özbina, Abdullah Gülerçe, Mehmet Körelçınar, Harun Özbinek eşlik etti.