Sarıçam ve Çağlayan'dan olumlu yaklaşımlar

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, beraberinde partisinin İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam 29 Mart’ta yapılan Yerel Seçimlerde Kırklareli Belediye Başkanlığı’na seçilen Cavit Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette; AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet İbrikçi, Yönetim kurulu Üyesi Vehbi Başelçin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamit Orakçı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İlker Kayrak, Belediye Meclis Üyeleri Celal Güleryüz, Fikri Altıntel ve Fahrettin Üstündağ’da hazır bulundu.
Milletvekili Sarıçam, yapılan seçimlerin ardından yoğun bir çalışma temposuna girdiğini belirterek hayırlı olsun ziyaretinin bugünlere kadar sarktığını belirtti. Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’da önemli olan gönüllerin bir olması olduğunu ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Sarıçam ziyarette yaptığı açıklamalarında Dereköy Sınır Kapısı’nın TIR Trafiği’ne açılması için son hazırlıkların yapıldığını belirtti. Buranın trafiğe açılması ile birlikte Kırklareli ekonomisinin de canlanacağını belirten Sarıçam bu konuda belediye ile işbirliğine hazır olduklarını dile getirdi. Sarıçam Kırklareli Belediyesi’ne ait Dereköy yolu üzerinde bulunan 120 dönümlük arazinin Kırklareli’ne yeni bir hastane yapılması için tahsis edilmesi konusunu gündeme getirdi. Başkan Çağlayan’da kendisinin burayı bedelsiz olarak vermek istemediğini, Milli Emlak Müdürlüğü tarafından takas olarak başka bir yerin verilmesi durumunda burayı vermeyi düşünebileceğini kaydetti.
Kırklareli’ni ilgilendiren birçok konunun görüşüldüğü ziyarette, karşılıklı görüş alış verişinde de bulunuldu. Kırklareli Belediye Başkanı Cavit çağlayan’da yapılan görüşmeden ve ziyaretten memnun olduğunu belirtti. AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam’da Kırklareli’nin gelişmesi için yapılacak olan her türlü çalışmada Kırklareli Belediyesi ile ortak hareket edebileceklerinin altını çizdi. (s)