Şarköy'de, gönül köprüsü projesi'ne katkı yapanlara teşekkür belgesi verildi

Milli Eğitim Bakanlığı'nın, ''Gönül Köprüsü Projesi'' kapsamında Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine gelen öğrencilere yakın ilgi gösteren kişilere teşekkür belgeleri verildi.



Şarköy Kaymakamı Nuri Ziya Türkdoğan, kaymakamlık binasında düzenlenen törende, ilçeye Balıkesir ve Sakarya illerinden gelen öğrencilere kaldıkları süre içinde sağladıkları yardımlarından dolayı İlçe Mili Eğitim Müdürü Tevfik Talaşmanlı ve Emniyet Müdürü Eşref Emekoğlu başta olmak üzere diğer kurum ve özel sektör temsilcileri ile bazı çarşı esnafına teşekkür belgelerini takdim etti.
Türkdoğan, törende yaptığı konuşmada, ''Gönül Köprüsü Projesi'' ile ülkenin doğu ve batı illerinde eğitimini sürdürmekte olan öğrencilerin bir araya geldiğini belirterek, projenin öğrencilerin aralarında gönül bağlarının kurulmasına ve ülke genelinde hoşgörü ortamının oluşmasına çok büyük bir katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.
Proje kapsamında, Şarköy'e Balıkesir ve Sakarya'dan gelen 240 öğrenci ilçenin tarihi ve turistik yerlerini gezerek alışveriş yapmış ve mavi bayraklı plajda denize girmişti. aa