Şarköy'de hayırsever iş adamından polise motosiklet yardımı

Tekirdağ'ın şarköy ilçesinde hayırsever iş adamı, polise 2 adet motosiklet yardımında bulundu.


Şarköy İlçe Emniyet Müdürü Eşref Emekoğlu, ilçe emniyet müdürlüğüne 2 adet elektrikli motosiklet bağışlayan hayırsever iş adamı Kazım Aydoğdu'yu iş yerinde ziyaret ederek plaket verdi.
Emekoğlu, burada yaptığı açıklamada, Aydoğdu'yu bu güzel davranışından dolayı kutladığını belirterek, ''Günün anısına kendisine bir teşekkür plaketi sunduk. Vatandaşlarımızın yapmakta olduğu maddi ve manevi yardımlar ve destekle bizlerin çalışma şevkini kamçılıyor bizlerin moralini yükseltiyor. Halkımızın arkamızda ve yanımızda olduğunu görmek bizleri daha güçlü yapıyor kendisine çok teşekkür ediyoruz'' dedi.
Bağışlanan motosikletlerin hiç bir masraflarının olmadığını, elektrik prizinden şarj edildiğinde uzun zaman kullanılabileceğini ifade eden Emekoğlu, şöyle devam etti:
''Bu araçlar sayesinde müdürlüğümüzün araç yakıt ve bakım masrafları azalacak. Bunun diğer kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlara da örnek teşkil etmesini istiyorum. Daha önce evrak, dağıtımı, devriye hizmetleri, şehir içi günlük iş takipleri gibi hizmetleri yapmak için polis araçlarını kullanma mecburiyetinde kalıyorduk.
Artık bu işlerimizi hediye edilen bu motosikletler ile gerçekleştireceğiz. Bu işler için hiçbir masraf yapmayacağımız için bütçemize katkı sağlayacağız çok memnun olduk Bize bu imkanı sağlayan hayırsever iş adamı Kazım Aydoğdu ya bu hizmetinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.''
Teşekkür plaketini babası adına alan Yavuz Aydoğdu da emniyet teşkilatının halkın huzur ve güveni için gece gündüz çalıştığını, onlar sayesinde rahat uyuduklarını, katkı sağladıkları için mutlu olduklarını kaydetti. aa